Tisdag 16/7

16. jul, 2019

I kväll har det varit möte på Scandic med mina fantastiska vänner inom denna underbara profesion- ZINZINO! 🤩Tänk sådana möjligheter det finns inom detta företag på alla plan och det är dessutom helt gränslöst över hur mycket människor du kan hjälpa till bättre hälsa och hur många du kan hjälpa med personlig utveckling och...ja.

Trött och känt mig rätt så tung hela dagen, ledsen till och från och känt mig irriterad över ingenting.

När Signe fått all kärlek jag har åkte jag till Lidköping och uträttade några ärenden på H&M-home och Åhlens som är butiker som vi borde ha i Skövde, här finns ingeting av detta och det stör mig😠  Skövde ska ju vara en stor liten stad och restauranger och frisörer finns obegränsat men vi saknar mycket.

Väl hemma igen blev det en längre promenad i den kyliga sommaren, blommor och annan växtlighet trivs dock bra😀

Hälsade på Camilla i butiken och efter det grejade jag hemma hela eftermiddagen tills eddie kom och fikade och gosade med Signe.

Möte på Scandic, behövde fylla skallen med lite annat vettigt och NU kör Zinzino i gån den globala WEBSHOPEN som genererar möjligheter för alla.

Hoppas ni haft en fin dag och för mig känns det som att jag skulle behöva må lite bättre i morgon, kan alltid hoppas och jag tänker positivt det gör jag men så kommer allt bara över mig som en tung säck.

Svårt att somna i går, framåt ett-tiden tror jag.

Men nu önskar jag er alla en god natt- kram på er😘