15. jul, 2019

Ingen längre som..

Tillbaka på jobbet. Semestern slut. 

Hängde om och röjde för att förnya, när man varit borta ett tag så ser man det man alltid borde se..

De senaste dagarna har varit ok. Jag har fixat här hemma, Camilla har varit här och vi hade balkonghäng i går. 

I dag känns det som första dagen på resten och det stämmer ju, har ett behov av förändring.

Det är REA i princip överallt och det känns bra för mycket av det man är intresserad av är ju till låga priser just nu👍

Höstens nyheter börjar dyka upp i butikerna runtom och jag var inne en sväng på hemtex- hösten ser lovande ut även intredningsmässigt😀

Idag har jag jobbat några timmar men Camilla löste av mig vid 14- Therese har börjat sin semester och det kommer bli några sega veckor framöver- trist att jobba ensam faktiskt särskilt nu.

Signe verkar må lite bättre nu. Överöser henne med all kärlek jag bara kan. Vissa stunder vill hon inte gå upp och hon har lagt till med lite egenheter på våra promenader, låter henne hållas 😙..

Jag har möblerat om i köket och det blev fantastiskt bra. Nu har jag en del andra små projekt som jag ska förverkliga under den närmaste tiden.

I morgon blev jag ledig- så då ska jag göra det som faller mig in.

Amelia och övriga skvallerblaskor är nöjda med artiklarna och som sagt så vet jag inte när dessa kommer ut. Jag antar att det blir under våren i samband med att programmet sänds. Lovar att hålla er uppdaterade🙂

Har ni haft det bra? Semester kanske och bara kopplar av eller checkar av attgöralistan?

Oavsett hoppas jag ni njuter av sommaren. Det börjar mörkna lite nu kvällstid, det vill jag inte alls märker jag- tänder ljus. Då och då blandas den mysiga känslan med en gnutta frustration- vill ha kvar de ljusa kvällarna- vemodet kommer smygande men, inget varar för evigt det har jag ju blivit varse den senaste tiden..

JA det är tomt utan Ada. Ingen längre som är med mig i köket, ingen längre som förföljer mig, jag saknar det enormt och jag känner en oerhörd tomhet. De flesta stunderna går det bra och jag tänker realistiskt men idag har de flesta stunderna gått över i tårar och de måste ut bara.

Känner att jag är i behov av både det ena och det andra och nu blir det allt tydligare- jag håller ihop, jag mår bra men känner en tomhet och den får mig ur håg en hel del.

Depp depp, i morgon är den annan dag, eller hur🤔

Ska snart ut en sväng med Signe och gå en lång kvällspromenad, det har klarnat upp nu och himlen är blå.

Önskar er en fortsatt fin kväll/kram😘