23. jun, 2019

MÅSTE träna..

Tänk alla dessa måsten som vi skulle vilja få till, tänk alla de måsten som vissa av oss FÅR till.

Ja även jag har faktiskt lyckats få till flera av de typ av måsten som jag själv bestämt men just nu så är det segt- bläsch🤨 Skulle vilja piska mig själv till att åtminstonde gå på mitt gåband men känner mig förlamad.

Jag har inget särskilt ideal jag vill uppnå men kruxet är att jag svullnar runt magen och det är där det lägger sig😙 skengravid med Heidi kanske..MEN i morgon är det måndag och en ny fräsch vecka där jag ska försöka lägga band på mig både vad det gäller yogan och träningen, det kan väl inte vara så svårt?

Ledig idag med, så skönt.

Vaknade strax efter 6, bestämde mig att försöka somna om, två timmar senare var jag sjukt trött och detta har hängt i hela dagen, märklig känsla.

När alla de ordinära morgonrutinerna var avklarade satte jag mig i morgonsolen på balkongen- jag hade inga särskilda planer för dagen mer än att åka ut till Djursätra under eftermiddagen och få luckan bytt.

Dagen gick sin gilla gång och jag höll mig på balkongen till och från. Faktum är att det blir för varmt i solen och markisen fyller en mycket god funktion.

De 2 kärlekpelargonior som jag köpte för ett par månader sedan har stått i stå. alla blommorna vissnade och det verkade segt men nu så. Ca 30 talet nya blommor på en gång kommer det så nu jädrans blir det blomning på hög nivå på Södra bergvägen🤪

Ungdomarna vaknade till efter lunchtid och intog balkongen.

Magnus kom upp, han kom från Göteborg. Han hade varit nere med Amanda och hunden Molly som varit uppe under helgen.

Åka bilen? JA, det vill de gärna för det innebär att det inte blir lämnade ensamma. Sagt och gjort, de fick åka med ut till Djursätra.

Det kändes inte som att de kände igen sig, normalt sett tycker jag de borde det men de visade inget tecken som påvisade detta.

Mycket skruvande och fixande, luckan var tung och inte kunde jag vara til så mycket nytta utan grannen fick komma och ge Magnus ett handtag när den nya luckan skulle hängas på.

Blank och fin är den och rutan  i denna är tonad. Sämre sikt förvisso men bättre för de små.

Jag gick en promenad där ute och faktum är att jag kände inte den där saknaden som jag kanske förväntat mig, vi har så mycket fina områden strax intill här så kanske därför.

Glad över min nya fina baklucka åkte jag hem och lagade till en smakrik köttfärssås och Flisan och Natte åt med god aptit.😀

Nu återstår att leta upp ett ställe som kan ta bort asfaltsfläckar och vaxa mm så den blir som ny. Inte av lathet jag inte gör det själv men bara att inse att jag varken orkar eller kan få till det på en profetionell nivå.

Då är midsommar övver för denna gången och min har varit otroligt lugn- kanske lite för lugn men men, det kommer flera.

Mina kära föräldrar har bröllopsdag idag 58 år nu- heja heja, om 2 år blir det kalas för dem har vi tänkt.

Nu ska jag släpa ut de mså, nej faktum är att det känns som det blir tvärtom och efter det blir det sängen bums.

Abetsdag i morgon men börjar 12 så hinner fixa det jag inte orkat idag innan jobbet👍

Godväll/godnatt/kram😘