19. jun, 2019

Med dunder och brak.

Himlen är mulen och grå fläckvis, det kanske kommer mer reng under kvällen.

Det har allt brakat loss även i eftermiddags och en kraftig smäll runt 15 tiden så rutorna i butiken skangrade😥 TUR att Signe och Ada var hos mig mig då. 

I morse vaknade halv 6, igen..somnade om och vaknade halv 8. Det var soligt och varmt och när jag öppnade balkongdörren så förstod jag att dagen idag skulle komma att bli klibbig och med största sannolikhet med dunder och brak.

De små fick frukost och så gick jag ut. 

Signe har en tendesna att vilja beestämma vart vi ska gå på morgonen nu för tiden och det är inte alltid jag har lust med det. Min tanke i morse var att gå upp på Nyströms kullar och lukta på blommorna men det ville erkligen inte Signe utan tydligt så på visade hon att hon ville åt ett helt annat håll.😙

Hon fick som hon ville och vi gick ett stycke längre ner mot stan ut mot och längs vägen den större som är huvudled genom staden. Ingen promenad som jag uppskattar alls och förstor inte vad som fått henne att vilja gå däråt, kanske hon vill ha nått nytt att nosa på eller bara vill bestämma..

När vi var tillbaka inne så kokade jag mitt ägg som idag blev helt perfkt och ja, de är större än de jag hade att tampas med förra veckan, mer normalstora. 

En god frukost och jag segade för att jag kunde..🤩

Jag gick till COOP och handlade lite och efter det lagade jag en underbar köttfärsås.

Natte hörde av sig nu i kväll och ville ha det exakta receptet för han tyckte den var fantastiskt gog, tack för det. Hur gjorde jag nu då..?😮

Jag började 12 idag och jag älskar att börja den tiden, jag hinner med så mycket innan jobbet då.

Väl nere på jobbet så tog jag een avstickare till bolaget. Man måste ju flexa lite.

Ett besök på Lindex och så vart jag tillbaka på jobbet 12.10

Vi fick en seg dag jag och Therese, antagligen köpte folk midsommarmat/sprit/vin mm och så ska de handlas det sista klädköpen mm i morgon.

Vi lunchade och drack kaffe i omgångar för att hålla oss vakna- nej då så var det inte riktigt men.. 

Flisan skulle ner på stan och träffa vänner så hon tog med sig Ada och Signe ner till butiken eftersom det skulle med störta sannolikhet åska under eftermiddagen.

Det mullrade och regnade och så höll de på. !8 låste jag butiekn och begav mig hemåt.

I dag har Magnus hämtat min baklucka äntligen så nu ska den monteras och sedan ska bilen vaxas och göra sommarfin❤ min lilla kärlek..

Magnus hade ärende i stan och kom upp en sväng och hälsade på och hade med sig borrmaskinen i ett ärende.

De små fick mat och jag tog mig ut men klarade mig inte undan regnet. Varken Ada eller Signe tycker om att vara ute när det regnar och ska sanningen fram så gör inte jag det heller.

Jag kokade färskpotatis, åt en hel liten burk matjessill---MUMS så gott så ja, det känns lite i magen att jag tryckte i mig på tok för mycket🤪

Flisan kom hem för en stund sedan, vi pratade lite och jag satte på en maskin tvätt som nu är klar att tas omhand. 

När det är klart ska jag ta en kvällsrunda med de små innan jag lägger mig.

Det har varit en bra dag om än seg, men så är det ju då och då- lite på och av.

Hoppas ni haft en bra dag och en skön kväll.

Godnatt/kram😘