16. jun, 2019

Vi har mycket på g..

Då har denna helgen bara rusat iväg och oj så mycket som har hänt och så mycket jag har fått gjort, särskilt idag😀 

Nu är jag klar med allt som jag tänkt och jag känner mig oerhört nöjd med allt!

Jag börjar med gårdagen.

Den vanliga morgonbestyr och sedan jobbade jag 10-15 och det var riktigt roligt för det var folk i butiken mest hela dagen. Ingen rusning- ni vet alla på en gång utan jämn ström och det är det allra bästa för då går också tiden fort.

När jag slutade så åkte jag hem och gjorde klart den tårta jag startade med på morgonen och med färdig och fin åkte jag till Solbacken där mina barn, syskon och deras kusiner droppade in, ja eller ut då för vädret var ju fantastiskt varmt och sommar på hög nivå.

Vi fikade och firade de som fyllt år under den senaste tiden- John 30- Eddie 28 och Idun 6- hipp hipp hurra💋

När kalasandet var avklarat åkte jag hem till mig och strax efter kom Jhon och Mia och Anja.

Vi satte oss på playa de LAS balkongas och drack lite vin och njöt av kvällen.

Hungriga blev vi och det är ju inga bekynner när det är gångavstång ner till city, det kändes lite lyxigt att på 10 minuter vara nere på stan.

Vi gick till Bishop och åt och drack några Chimay.

Torget är näst intill klart, bygget som hållt på närmare ett år närmar sig slutet och fint och fräscht. Lite ovant såklart med allt men när kvällsljusen tändes så kändes det härligt och det var 23 grader varmt kl 23.

Vi tog en runda i stan innan vi gich hem. Vi gjorde ett kort besök på Husaren som har öppnat upp igen i "gammal" regi- tack för det, Skövde leverar👍

När vi kom hem satte vi oss ute en kort sväng och summerade dagen innan det blev läggdags strax efter midnatt.

Jag vaknade halv 8 i morse och gav de små mat och gick ut, de andra hade just vaknat de med och idag var frukosten klar när jag kom in från min morgonpromenad- det var uppskattat😀

Vi åt, de packade ihop och begav sig hemåt. 

John och Mia bor ju i Varberg och Anja i Linköping så det hade ju att göra några timmar..

På dagens agenda hade jag rensa garderoben- byta sängkläder- tvätta- dammsuga ordentligt, samt lite annat fix och don.

Jag åt lite mellan varven. Pratade lite med Flisan- Natte jobbade idag så hon kände sig lite uttråkad..

Flera promenade i det underbara vädret och idag så vi en så ljuvlugt söt liten ekorre som rikitg retade Signe- du kan inte ta mig..

4 stora kassar med sådant som jag inte behöver- som kommer till bättre nytta nu och det känns oerhört bra. Garderoben är långt ifrån tom men jag har vad jag behöver och jag kan nog nästan lova er att jag har den minsta garderoben bland er som läser här samt alla mina vänner och de som jag känner. 

Hur kan det komma sig då? Jo när man jobbar i butik måst man ju hänga med i svängarna, vi kan ju inte gå i kläder som är "gamla" då vi visar de kläder vi har i butiken i live-version när vi jobbar så därav täta upprensningar🤪inte fåfänga..

Det dofta ljuvligt inne, jag har snyltat en kvist Jasmin från en stor buske- den tappar massa blad men det gör inget för doften får mina sinnen att vakna.

Vi har mycket på gång jag och Magnus. Han var här nu i eftermiddags och vi ska planera nytt innehåll till vår hemsida, planera inför en annons i Skaraborgsbygden och lite annat inför hösten. Det känns roligt och Magnus är rikitg bra på hemsidefix plus massor av annat vad gäller annonsering mm så detta kommer bli bra😀

Vara vänner är väl ändå det bästa av allt..tralalallalalalla...

Nu mina vänner får jag önska er en fortsatt skön kväll. Jag ska gå in och långduscha nu och skrubba och greja, ja ni vet..

Hoppas er helg har varit bra och starten på veckan blir toppen.

Kram på er😘