Tisdag 11/6-onsdag 12/6

12. jun, 2019

Det tar sin tid att koka 10 kilo, men nu är det gjort och allt står ute på balkongen för att svalna och det lär väl gå rätt så fort eftersom det är 10 grader ute, misströsta inte, det är inte midsommar än.

Har ni betalt in skatt ni som är företagare? Jag kom på det i morse när jag vaknade, en inbyggd klocka som plingade till. Det är ju bara en gång i månaden så det vill till att komma ihåg..😙

Har ni haft en bra vecka hittills? 

I går blev det ingen blev det ingen blogg för jag "tog ledigt"🤪men jag hade en trevlig "dejt" som vi länge försökt att få till men då vi båda jobbar mycket så är det inte alltid helt enkelt att sy ihop tillvaron, men nu så.

Innan jobbet åkte jag ner till Granngården och köpte hundmat och så hade jag en bokad tid hos tandhygienisten och gjorde klart överkäken, så nu är man renoverad och besiktad ett år framöver😀

Det var ju regn och blåst i går och förmiddagen på jobbet var rätt så seg med tanke på att vi som alla andra startat upp sommarrean men eftermiddagen blev god och när jag låste strax efter 18 så var jag mer än nöjd när jag slog ut kassan.

Mitt sällskap mötte upp och jag uträttade ett par ärenden innan vi hämtade upp pizzan och rulle som var beställt.

Väl hemma hällde vi upp ett glas väl kylt rosé 💋

Flisan var hemma och höll oss sällskap och hon hade bokat en kebabrulle.

Ett par trevliga timmar förlöpte och när Charlott gått hem gick jag ut med de små och lyssnade på lite musik när jag var tillbaka in.

Det blev sängen kring 23:30.

I morse vakande jag till vid 6 men somnade om och vaknade kvart i 7 och kom att tänka på skatten- 12 var det ju i dag.

Jag löste den biten innan de så liven fick frukost. 

Det var skönt att komma ut, friskt och fräscht ute och så grönt och frodigt. Jag ser på fåglarna som drar upp stora feta maskar ur de gröna frodiga gräsmattorna- njutbart att se naturen må så gott, det värmer💋det är ju just så det ska vara. Förra året fanns det inte tillstymmelse till vare sig maskar eller småkryp.

Två små ägg blev något för kokta idag, ca 30 sek men det är tillräckligt grrrr, de gick åt ändå, jag har ju Ada och Signe som alltid får sista äggbiten och i går var de extra stora.

Efter frukosten gjorde jag mig klar och åkte ner till jobbet.

En riktigt bra dag även idag och rena rama julafton när lådan från GEMENI kom. Små väskor, vackra scarves och fina smycken..jag blev med väska och ny scarves.

Jag sålde några väskor och lade undan några till mina arbetskamrater för jag VET att de vill ha,😀

nöjd och glad åkte jag hemåt i regnet.

Det hade åskat under eftermiddagen och som tur var hade Flisan varit hemma för Signe hade gått in till henne på toa när hon duschade och krypit in under handfatet, stackar lilla Pignum😥

Skönt att få komma hem och gosa med henne.

Therese och Patrik kom med potatis, kaffe och mys en stund innan jag körde i gång med tvätt och kokeri.

Jag gick ut en runda med de små, vi klarade oss undan regnet.

Flisans vänner som tar studenten nu satt här en stund och lyssnade på musik och åt frukt till lite vitt.

Nu står potatisen på balkongen och har ångat av sig, i morgon blir det potatissalladtillverkning!

Nu när jag bloggat klart ska jag ha lite soffhäng med mina små mjuka hårbollar och fundera lite över hur livet som mormor kommer bli- inte dötrist eller långtråkigt utan antagligen alldeles underbart❤

Nu rundar jag av och önskar er alla härmed en god natt/kram😘