8. jun, 2019

Det klarnar upp..

Det har regnat till och från hela eftermiddagen och jag är glad och känner tacksamhet över min nyinköpta dynbox😀 kvällen ser ut att bli lite bättre, det klarnar upp och himlen är nu mestadels blå.

Pingstafton ja, ingen shoppinghelg inte och detta är nog årets sämsta dag. Med facit i hand kunde vi lika gärna haft stängt för inte var det nått nämnvärt med folk på stan heller.

Detta är ju andra helgen som det varit klämdag på fredagen och många har nog tagit ledigt och åkt iväg på släktbesök eller till sina stugor mm. 

Jag vaknade strax efter 7, såg mellan persiennerna att det var fint ute. Lite lördagslyx unnande jag mig och det var idag att ligga kvar och gosa lite extra med kramdjuren jag har💋

De vanliga morgonrutinerna fölöpte utan några förändringar vilket Ada tycker om, vi gick den långa promenaden uppför berget och det kändes gott i benen.

Mitt ägg blev perfekt och det uppskattdes, hade kunnat ätit ett till..😙

Det blev dags att göra mig klar inför arbetsdagen och ett infall att byta ut mitt smink som jag haft länge och väl kom plötsligt över mig.

Jag har väldigt lite makup-prylar, det kanske ni inte trot men jag har nog minst garderob av alla jag känner och minst i makeup hyllan, kör samma varje dag men ökar på itensiteten när det är fest samt lite glitterpuder. Rätt så skönt att inte ha en massa jox, man blir ju bara frustrerad över vad man ska använda och inte🤪

Låste upp butiken, städade och sopade utanför, jag damsög och dammade butiken och plockade iordning lite här och var.

Vi ska ju starta vår sommarrea redan nu på måndag- nackdelen med att man inte helt styr allt är just att man inte rår över typ sådana saker. Hade helst väntat med detta tills efter "industrisemestern"

Theresse kom 11, vi drack kaffe som jag förberett, efter det gick jag några ärenden för butiekns räkning.

Therese hoppade in idag utifall det skulle bli mycket att göra men pingstafton gjorde folk annat än att besöka city helt klart!

Jag blev ensam kvar och stängde kl 15.

En sväng in till Commerce och Makeupstore- de hade 20% och det gjorde ju ingenting🤩

Hem ljuva hem- tonåringarna låg och väntade på stroganoff som jag lovat dem- ja Elise ringde till och med till mig timman innan jag slutade och undrade när jag kom hem får de var hungriga.

Självfallet tänkt jeag i  min enfald att de kanske tänkt överraska mig med färdig middag när jag kom hem, men där fick jag tji😙

Sagt och gjort, maten stog på bordet ca en timma efter det att jag kommit hem. 

Ungdomarna dukade och var tacksamma och nöjda, de fick faktiskt duka av och ta hand om "efterbörden" också.

Det blev dags att utfodra de små liven och gå ut, det var skönt att få en promenad till. 

En kvinna som vi möter i bland med tre lite större hundar mötte vi i dag och hennes hundar fick syn på en hare, hon har en utav sina hundar lös och den rusade åstad efter den stackars haren och hennes andra två blev fullkomligt rabbiata och började bråka sinsemellan, jösses vilket liv det blev och kvinnan verkade helt oberörd.

Jag och mina små stog och väntade på att allt skulle lugna ner sig innan vi gick vidare och visst 17 reagerade både Ada och Signe och skällde tills jag lugnade dem.

Vi gick igenom det vackra området med ängmiljö, njutbart även i kvällssol.

När vi var tillbaka inne igen så bytte jag duk i köket, satte på en maskin tvätt, öppnade en flaska Prosecco.

Hämtade min dator och nu sitter jag här och skriver.

Det ljusnar och kvällen ser ut att bli klar och fin. Dessvärre är det lite kyligt för att sitta ute på playa de LAS balkongas men men, det kommer ljumma kvällar snart igen, tro mig.

Nu ska jag ägna resten av kvällen åt att underhålla ungdomarna.

Önskar er en forsatt fin kväll och pingst.

Kram😘