4. jun, 2019

Framgång är lycka!

Vilken fantastiskt underbar kväll, nästan romantiskt även utan manligt sällskap. Helt perfekt temeperatur, ingen vind, inga knott, inga mygg, nästan ingen trafik, inga högljudda grannar, bara jag och mina två följeskagare. De ligger vid varsin sida om mig och kurar. Vi tänker nog sitta ute minst en timma till och njuta av sommaren❤

Idag har jag varit ledig och dagen har varit helt perfekt, känner mig mycket nöjd.

Jag vaknade i natt när Natte kom hem, han var pigg och satte sig i soffan och skulle kika på film, då vaknade jag trots det näst intill icke hörbara ljudet😙 det tog ett tag innan jag lyckades somna om igen men till slut så..

Strax efter 8 vaknade jag och gick upp och gav de små sin frukost.

Vi gick en förlängd promenad som alltid när jag är ledig eller börjar 12.

När vi kom tillbaka in satte jag på ett ägg och bäddade. Jag lät det ligga när det var klart, jag insåg att det skulle bli en dag med en hel del sol så nu var det dags att möblera om ute på balkongen. Sagt och gjort, en halvtimma senare hade jag fixat klart allt och satt i solen och åt mitt något för kokta ägg🤨men faktum var att just där och då gjorde det ingeting för allt annat kändes perfekt.

Så här under denna ljusa tid på året så bleks mitt hår som de flesta andras så jag satte i lite toning i en något mörkare nyans och även ögonbrynen fick sig en omgång med färg, det mesta bleks i solen.

Efter en lång kopp kaffe sköljde jag ur all färg ochh duschade, när allt fix var klart lade jag mig i soffan på balkonen- njuter-njuta-njöt😀

Lunch blev det idag på Helensgården som nyligen har öppnat som lunchställe igen men i ny regi. Jag mötte Camilla, Anna-lene och Ida från Direktoptik där och allting smakade perfekt. Det må jag säga, jag sa till kyparen att inte dåligt att få mig som är så kräsen smakmässigt nöjd🤪May i kiss the cook?

Efter maten gick alla vidare till sina arbeten och jag kikade in till Therese och drack en kopp kaffe med henne.

Några ärenden på stan blev det innan jag åkte tillbaka hem och intog soffan i solen hos de små.

De är allt ena riktiga gottegrisar och tar verkligen vara på alla stunder till att njuta💋

Flisan och Natte var hemma idag och myste mest på sitt rum, Natte började jobba 15 och Flisan skulle vara med några vänner under eftermiddagen.

Camolla kom upp när hon slutat och hon hade glass med sig, vi kikade efter flipflopps på nätet. Jag var runt i stadens butiker och kollade utbudet men tyvärr så..

Vi skulle på möte på Scandic/Zinzino men var tvungna att äta igen så vi åkte ner till MAX och fick oss en dos omega 6 🤩

Det var ett möte med lite nya talare idag och även såkallt recognition. Vi uppmärksammar alla som jobbat på bra och kämpat sig framåt- framgång är lycka och det firades med bubbel och små tal.

När mötet var avklarat åkte jag till COOP och handlade mest grönsaker och vääl hemma packade jag upp.

De små sötnosarna var så glada när jag kom hem.

Flisan var fortfarande i väg så nu fick jag lite skön egentid. 

Jag gick en längre runda och så mycket blommor det är överrallt nu, allt grönskar och nu mår naturen toppen. ❤ Så stora komtraster från förra sommaren vid den här tiden då det mesta började torka.

Jag tände upp lite inne och satte mig på balkongen och bara insöp kvällen i sin helhet.

Det har varit en rikitg bra dag och den lägger jag överst i mappen BRA-dagar i mitt arkiv.

Jag ska strax runda av här, men ingen lust att lägga mig än, är inte det minsat trött.

I morgon jobbar jag kort dag eftersom jag får jobba heldag på fredag, ett litet byta som det blir i bland. Dessutom ska jag åka till Timmersdala och spela bingo- ett sant sommarnöje💋

Nu mina vänner ska jag nosa på sommaren och drömma..

Kram och  godnatt😘