Fredag 31/5-lördag 1/6

1. jun, 2019

Trött är bara förnamnet men som tur är gör det ingenting för jag kan lägga mig när jag vill😀

Det blåser ute än, rätt så kraftigt. Det brukar ofta mojna kvällstid men inte i kväll. Det är sommarvärme på gång in över vår del av landet så det känns som det ska blåsa ur våren nu innan sommaren kan inta sin plats.

Har varit i Flistad även idag och det var kallt, lite rått i den fina lokal/loge vi stog i. Den öppna eldstaden gjorde susen men jag blev rejält kall och när jag kom hem nu i kväll har jag känns mig riktigt trött och frusen. De små värmer mig nu i soffan💋

I går stog jag fram till 17 i Flistad, flera som frågade om hur man får ett liv i balans och tänk den frågan har ju jag svar på🤪

När jag kom hem var Flisan och Natte hemma och vi pratade igenom dagen.

Camilla kom och vi delade en flaska rosé och satt med lite arbete kring Zinzino och RCB för Camilas räkning- ett räknesätt i zinzinovärlden..

Det blev en tur ner till Bishop, Natte var gullig och körde ner oss i blåsten.

Vi åt, drack Ale, skrattade så jag knappt fick luft- jag bjöd Camilla på en favoritdrink och glada och nöjda fick vi skjuts hem vid 23:30.

Så skönt att göra mig klar och lägga mig, nöjde med dagen i sin helhet💋

I morse vakande jag halv 5, ont i magen. Är ju inte van att äta kött och bröd som jag gjort nu i 3 dagar så jag låg och ojjade mig men lyckades somna om.

vaknade åter 8:20, gick upp och gav de små mat och gick ut. Det var rätt så skönt ooch regnade inte då.

Egen frukost och de vanliga morgnbestyren, efter det var det dags att åka till Flistad igen.

Blåsigt och kyligt även idag och de eldade när jag kom.

Lite mer folk i rörelse, mycket prat och information och produkterna, en bra dag med lite nya kontakter.

Rätt så frusen fram på eftermiddagen och när klockan närmade sig 17 packade vi ihop.

Jag handlade på ICA Kvantum inför morgondagens familjemiddag och vi ska fira Eddie som fyller 28❤

Ungarna ville ha hamburgare och jag värmde soppa som var kvar. Vi åt tillsammans när bilen var urpackad. Det vart ju en hel del att ta reda på och efter maten åkte Flisan och Natte ut med vänner och jag plockade i ordning på allt jag hade haft med mig, jag erbjöd mig att fixa köket, kände att jag behövde vara lite ifred..😙

Nu är allt på sin plats, en maksin tvätt är klar och så även diskmaskinen. Jag ska hänga upp den nu och sedan göra tidig kväll, i morgon blir det lite att greja med.

Hoppas ni har en skön och bra helg.

God natt och sov så gott/kram😘