27. maj, 2019

Längtar allt lite..

Då är det kväll igen och snart är det läggdags. Det har varit en rätt så grå och "beige" dag utan några större happenings. Får hoppas att dagen i morgon har ner att ge..

Hade svårt att somna igår. Låg och vände på mig minst hundra gånger kändes det som, fy men somnade till slut sent om sider.

Vaknade halv 7 i morse av att det regnade och jag kände mig aningen seg😮låg kvar och lurade till strax efter 8. Sovmorgon, började ju inte förrän 12.

De små fick frukost efter det att jag stuvat in en maskin tvätt. Vi gick ut och det regnade inte men låg i luften och strax innan vi var tillbaka så började det.

Frukost och jag tog en skiva av det bröd jag bakat i går och det smakade så gott. Tog aprikos i denna gången och det blev perfekt👍

Jag duschade, bäddade och gjorde mig klar. Ada och Signe blängde på mig och jag kände det hur väl som helst att de inte ville att jag skulle lämna hemmet.

Det regnade även på Solbacken men det var grönt och frodigt😀

Mor och far mådde bra och mor blev glad för presenten och kanske får jag se den på på söndag.

När jag städat klart åkte jag tillbaka in till satn och jag blev lite tidig på jobbet men det var flera kunder i butiken så det va bara till att köra igång.

När Therese gått hem hade det slutat regna, det blev ändå en seg eftermiddag. 

Magnus kom och hälsade på, han hade lite papper med sig. Vi drack kaffe och pratade lite.

Dagen gick och jag låst och åkte hemåt. Stannade till på Hemköp och köpte lite smått till den soppa som jag tänkt laga till.

När jag kom hem låg Flisan och vilade sig, hon var trött efter jobbet. Jag matade de små och tog ut dem en sväng i det milda regnet.

Det blev en supergod soppa, tycker att jag är rätt så bra på detta med mat🤪

En maskin tvätt till hängde jag upp

Jag och Flisan åt, jag satte mig och läste lite, jag plockad fram datorn för lite arbete och slutligen blogg. Nu är det mörkt och läggdags igen. Ny arbetsdag i morgon men sovmorgon, börjar 12.

Längtar allt lite till sommarvärme och sköna kvällar med ljummet vatten som även lockar mig till kvällsdopp..det kanske kommer..

Nej nu rundar jag av och önskar er en godnatt/kram😘