Tisdag 21/5

21. maj, 2019

Catarina Hjelm, vilken fantastisk människa/kvinna, man kan inget annat än älska henne💋

Hon pratade i kväll på vårt möte hur vi kan vända och påverka vårt undermedvetna, hur vi ska säga till oss själva - jobba med negativt tankesätt och visst gör jag det då och då men inte fullt ut för då hade ju vissa saker redan sett annorlunda ut. I morgon ska jag starta dagen med att tänka på Catarina vilket då i sin tur kommer att medföra positiva tankar på det som jag vill ska komma till mig i just tankar, ord och handlingar, smart va?🤪

Natten till i dag var inte den bästa på länge inte, Flisan satt upp eoch kikade på TV och jag kom i säng runt 23 och somnade men vaknade strax innan Natte kom hem vid 01 och då pratade ungdomarna vilket i sin tur resulterade i att jag vaknade till och låg så vaken till efter 04 då jag var på toa, GRRRR😠

Konstigt nog var jag inte döende av trötthet när jag vaknade men nu i kväll känner jag av det.

Så halv 8 var jag uppe och matade de små och efter det gick jag en sväng i enbart t-shirt. Självklart hade jag på mig byxor också men det var redan då 22 grader strax före 8.

Frukost och efter det blev det fixa naglarna.

Therese ringde och undrade om jag kunde öppna och visst kunde jag det.

Strax före 10 kom första kunden och ville ha lite nytt till sommargarderoben.

När Therese kom så pep jag iväg till Record och köpte kaffe och planerade morsdagskaffet nu på fredag.

Efter kaffet gick jag ner till källaren och fortsatte mitt projekt där och efter lunchen var jag klar och det blev rikitig bra😀 so far..

Mina rara vänner Ann och Låtti från Tidan kom och hälsade på, längesedan jag såg dem 💋

Runt 16 tiden slutade jag och då var det kvalmigt varmt. 

När jag kom hem satte jag mig i skyggan på balkongen och kopplade av en stund.

Jag hade fisk kvar, värmde det och åt, efter det gick jag en lång promenad med Ada och Signe. ada tyckte det var väl långt i denna värmen och jag kan väl hålla med men jag ville gå lite andra vägar idag.

Vi mötte en kille med en Chiuaua, båda var söta och Signe reagerade oerhört bra på den lille vovven. I bland, eller för det mesta kan hon bli sur/störd och bjäffsig men detta blev ett bra möte och Ada höll med.

Nästan hemma så mötte vi dem igen och inga bekymmer då heller. Det var ju en hane och Signe var lite inställsam🤪

De små fick mat och Ada drack en del vatten när vi kom tillbaka in. 

Jag bytte om och tog mig ner till Scandic och möte med mina vänner från Zinzino, ett bra möte, mycket bra innehåll från alla deltagare👍

Camilla kom i sin nya snygga outfit från GATS, även Catarina hade en snygg top från butiken.

Vi pratade om hur viktigt det är att blivande mödrar, babys får oljan, både jag och Catarina ska få testa våra kommnade barnbarn redan i starten, perfekt.

2 ägg, sill och ett litet glas väl kylt rosé blev det till kvälsmat när jag kom hem efter mötet. jag ringde Flisan, hon slutade nu 21 men skulle stanna kvar en stund i stan med några vänner.

det börjar mörkna, det är 16 grader och trafiken har lugnat sig. 

Ett sånt rikt liv av fåglar här i min närhet, det känns som jag sitter i ett tropikarie, helt underbart, jag älskar det❤ hur många olika läten som helst- lycka!

Nu mina vänner ska jag runda av här och avnjuta en liten stund till härute innan det är dags att gör kväll.

Har ni haft en fin dag? 

Godnatt och sov så gott alla/kram😘