Måndag 20/5

20. maj, 2019

Måndagar är ju dag ett på en arbetsvecka om man inte har arbetsdag på söndagar och denna måndag var det mycket att stå i. 

Jag har ju varit ledig en vecka och det var vissa saker som jag önskat att jag hade hunnit med innan jag var ledig men tiden räcker inte alltid till så jag fick påbörja projekt källare idag. Jag hann med den hel del och ska fortsätta i morgon har jag tänkt!

Sov lite oroligt inatt, inte för att jag kände mig orolig men man brukar ju säga så när man vaknar flera gånger. Var det fullmåne i natt tro? Therese frågade mig samma sak när hon kom till jobbet idag för hon hade sovit oroligt hon med😮

Kände mig ändå utvilad när jag vaknade. 

De små fick sin frukost och det var varmt och lite fuktigt ute. det hade ju regnat i natt så det var fuktigt i gräset överallt och både Ada och Signe blev blöta om nosen när de snokade omkring. Fräscht med regnet, det har verkligen gjort nytta för naturen och allt pollen har reducerats.

Mitt ägg blev perfekt och smakade så gott, älskar frukost😀

En snabb dusch, jag bäddade och gjorde mig klar till jobbet.

Nästan framme vid bilen hörde jag ett Hallå-Hej från tomten strax intill där jag gick förbi, en man i 60 års åldern berömde min bil. Jag stannade till och vi pratade lite om bilen, han skijade om regnet som kommit och så kom frågan- var det inte du som hade det där divorcepartyt förra veckan?

Jag blev ståendes där en stund och han fick prata av sig innan jag bröt upp och var tvungen att ta mig till jobbet.

Förmiddagen blev lugn och jag gick igenom mail och fakturor, ringde några samtal, fick i ordning vår betalterminal så det står rätt namn nu mera när man betalar med kort i butiekn mm.

När therese kom gick jag ner i källaren efter lunchen och körde i gång med projekt -fixa-klart-outlet och är nu en god bit påväg. 

Therese bar ner lite som vi ska ha där nere så det blir lite omväxling och "nytt" 🤩 det kommer bli toppen detta.

Jag slutade 16, satte mig på balkoneg i solen när jag kom hem, njutbart.

Luften är lite kvalmig och det känns som det är lite åskluft på väg in.

Jag värmde en tallrik med den indsika grytan som var kvar, de små fick kvällsmat. Magnus kom förbi, han skulle in och lämna blod, han gick med en sväng med Ada och Signe, vi tog en kopp kaffe innan han åkte hem igen. 

En vän sedan långt om länge kom och hälsade på mig och det var roligt att se henne, så är det med riktiga vänner, det spelar ingen roll att det gått år sedan man sågs/pratade senast så fortsätter man bara där man slutade..💋

Det blev dags att plocka fram datorn och sätta dagen i print, strax klar och ska se lite TV med Flisan som kommit hem- ett avsnitt av Games of thrones får det bli.

I morgon är jag egentligen ledig men ska jobba då vi har klubberbjudande och så vill jag fixa klart  vår outlet. 

Vi har möte på Scandic också så det blir en fullspäckad dag.

Har ni haft en bra start på veckan? 

Får härmed önska er alla en fortsatt fin kväll och en god natt! Kram😘