Söndag 19/5

19. maj, 2019

Nyligen avslutat en trevlig träff här ute på min balkong med Eddies tjej Gabriella, en klok och mysig kvinna. Vi talara samma språk och det känns ju bra eftersom jag är hennes svärmor.😀

Dagen idag har varit fullspäckad av sådant som fyller mitt liv med mening, möte på Scandic med mina arbetskamrater inom Zinino samt en mässa med min fina kör. Allt detta tillsammans har gjort den här dagen till en superpowerboost🤪

Som sagt så sitter jag på balkongen och avnjuter ett litet glas rosé, kvällen är ljummen, det blåser inte, fåglarna håller på i träden runt omkring. Det enda som stör är trafiken som fortfarande är i gång på Vadsboleden- men, man vänjer sig.

I morgon ska jag köra i gång att jobba igen, har ju haft en veckas semester. Kan väl inte påstå att jag legat på balkongen hela veckan, vädret har inte tillåtit det och visst har jag haft en hel del inbokat men ja, en viss dels avkoppling har det allt blivit och det har varit välbehövligt😀

I morse vaknade jag halv 7 men somnade om och 8:20 vaknade jag och gick upp. Kände mig väldigt redig när jag sovit så länge🤩

Ada och Signe fick frukost och så gick vi ut och Skövde hade inte vaknat. Mötte inte en enda människa och tänk så skönt det är, en bil körde förbi oss men det var allt. 

Väl hemma igen kokade jag ett ägg och rörde ihop Zinobiotik i havreyoughurt, lite pinjenötter, solroskärnor och pumpakärnor, en nyttig och bra frukost, ja åsså kaffe såklart!

Jag bäddade, duschade, kikade så att ungdomarna var vakna då de skulle med på mötet i dag.

Vi kom iväg på avtalad tid och det var trevligt att se så många Zinzinofriends. Dessa lite större möten är oftas så givande att man önskar de kunde vara lite oftare.

Lena Larsson var dagens vinnare, lugnt och harmoniskt och välformulerat gav hon oss en bra kort version om det hon hört i onsdags i Göteborg. Dr Paul Calyton- även forskare inom hälsa var där och höll föreläsning då om just värdsläget hälsomässigt och det är en riktg rysare näst intill mardröm.

Ska lägga allt på minnet, mycket visste jag dock innan.

När mötet var slut körde jag hem ungdomarna och åkte direkt till Hentorp och kyrkan där. 

Vi var delaktiga i dagens mässa och framförde låtar med/av JonnyCash.

Det gick riktig bra😀

Therese fick skjuts hem och jag åkte hem och bytte om och åt middag.

De små liven fick kvällsmat, jag gick en längre runda med dem.

-Hallå kändis, en bil stannade och en skolkamrat sedan barndomen hejjade glatt och sa han sett mig i expressen..

Väl inne igen satte jag mig på balkongen och fick strax sällskap av de små pälsbeklädda och jag hällde upp ett glas rosé och bara lyssnade på ruljangsen i den här delen av staden en söndagskväll.

Gabriella kom , vi pratade en stund och nu så sitter jag kvar här ute och är strax klar med dagens avsnitt av min blogg.

Sammanfattningsvis har detta varit en bra dag med mycket fint innehåll. Lägger till denna söndag i mappen BRA-dagar och kan snart nöjd och belåten lägga mig i min härliga säng.

Hoppas ni alla haft en fin helg.

Godnatt och kram på er😘