18. maj, 2019

Hälsa-livet-regn-öl

NJUTER! MYS!💋

Just ni i detta ögonblicket fattas mig intet.

Det regnar, smattrar så där rogivnade mysigt på markisens duk, hundarna sover i soffan bakom mig. Jag har nyligen hämtat en hem trött liten Flisa som haft en bra men arbetsam dag på jobbet, jag har hällt upp en CHIMAY-Ale om jag fick av mina älskade vänninor Therese och Camilla när jag fyllde år. Jag har suttit och planerat presentationer inför i morgon då vi ska hålla BPS - produktmöte på Scandic i morgon med Zinzino, just nu i skrivande stund känns livet gott.

Tittar ni på melodifestivalen? Som ni förstår gör inte jag det, har ingen lust, vill hellre lyssna på regnet❤

I går ja..

Jag och Lotta hade bestämt att ha en Zinzinodag tillsammans och vi hade bokat en plats på galleerian utanför ICA i Tibro. 

När jag frukosterat och gett de små allt det var i behov av åkte jag till Lotta och vi packade in det som vi skulle ha med oss.

Conny- Lottas man hade varit där med bord och stolar så det var bara för oss att fixa till och plocka upp och göra fint.😀

Det blev en bra förmiddag, masssor av folk i rörelse och många som vi kunde prata med och nå fram till. Frustrationen dock var...man blir MÖRKRÄDD över vad folk handlar, deras ovetskap om kost och 90% av det de bär hem i sina kassar är ingeting som kroppen varken behöver eller vill ha😮 rest krasst är det bedrövligt!

HUR ska vi kunna nå ut till alla? Hur ska vi bära oss åt? Du blir vad du äter, det är kontaterat sedan länge och med Frosties, vitt bröd, mängder av ostar, oboy, rött kött, färdigmat, halvfabrikat, frysta grönsaker, söta yoghurtar, godis, coca cola mm mm suck😥 jag blev helt matt.

Jag önskar jag kunde klona mig och bli fisktanten i alla skolor och dela ut oljan till allt och alla. På alla äldre boenden, dagis, ja överrallt..folk skulle må lite bättre generellt och slippa en del elände..

Många hann vi prata med och informera, runt 14 tiden var vi supertrötta och plocka ihop.

Jag lämnade Lotta och åkte hemåt.

När jag kom hem lade jag mig på balkongen och vilade en stund.

Min syster Anja kom på kvällen och vi surrade några timmar och kom i säng runt midnatt.

I morse vaknade jag 7, jag låg kvar en stund till och när de små fått sin beskärda del och vait ute lagade jag en bondomelett.

Den smakade bra, Anja packade ihop och åkte runt 10. 

Jag rev upp sängkläderna och hängde ut täcken mm och begav mig till Solbacken för veckostäd.

Pappa berättade att hans rygg från att ha haft en 100 % smärta var det nu nere på 0,1 tack vare Zinzino- vad säger man? T A C K ❤ Tack att jag fick informationen. TACK att jag fick bli en del av detta och få möjligheten till att ge andra möjligheten att ta del av dessa fantastiska produkter❤

Jag åkte hem, Flisan kom ner med min plånbok, jag åkte till COOP och handlade.

 Det blev kaffe och bulle och prat om babykläder, barvagnar, vad man ska ge babyn att äta och inte- framtidplaner för den lilla/lille mm hos Heidi och Carl- jag ska ju bli ju blo mormor som ni vet till en liten "Zinzinobaby" och det känns oerhört bra💋

När jag kom hen så lagade jag en indisk gryta. Använde massor av härliga kryddor och det blev mycket smakrikt.

Jag åt lite för mycket men..det blev en längre promenad med Ada och Signe som kompensation😙

Trött, tungt trött efter middagen och jag intog soffan med vissa sällskap och somnade och vaknade 2 timmar senare, precis vad jag behövde.

Har känt en trötthet denna veckan som jag varit ledig och VILA har jag gjort men inte sovit dagtid, nu känner jag vad jag missat..lite siesta är en riktigt boost😀ska inför det på jobbet..

Mello ja, jag har inte ens tänkt på att det är det i kväll. Min sytser Anja är mellofan och sitter bänkad, jag har valt att lyssna på regnet och hundarnas snusande i soffan bakom mig- friden råder i mitt lilla bo och och just nu är allting perfekt❤

I morgon blir det möte och mässa, en fullspäckad söndag men det är helt ok.

På måndag ska jag jobba igen och inväntar ett samatl från Allers förlag-Hemmets journal för vidare intervju..

Hoppas ni alla haft ett par fina dagar- att ni har en skön kväll och får en godnatt/kram😘