16. maj, 2019

Bara ben

Semesterväder kan innebära bara ben om man vill, idag har vädergudarna gett oss solsken från en blå himmel om än lite snålblåst. 😎Jag har fakstiskt passat på att avnjuta lite tid på min balkong tillsammans med...rätt gissat!

Vaknade strax före 7, kom i säng lite senare igår kväll då jag alltid är lite piggare efter kören.

Kände mig rättt så utvilad ändå och låg inte kvar så länge eftersom Ada påvisade att hon var utsvulten.

Sedvanliga morgonritualer, mat och promenad, luften kändes ljummen, det skulle bli en härlig dag.

Jag kokade ett ägg som inte blev perfekt, lite hårkokt och det är ingenting jag föredrar.

En morgon återigen som jag tog det extra lugnt och en extra kopp kaffe😀-semester..

Jag grejade lite med saker på datorn, så hörde Eddie av sig, han är sjuk den stackaren och ville ha skjuts till Vårdc under em och visst kunde jag ställa upp på det.

Han var i behov av Lingon så jag gick bort med det till honom och fick en kopp kaffe och hann predika lite som vi mödrar gör😙

Hem och tog en kopp kaffe på balkongen där Signe bredde ut sig i solen, jag intog ryggläge efter kaffet och Signe ville ha kli och mys.

Lunchdags och jag tycker det känns lyxigt att kunna ta extra tid vid matlagning. Lade fisken i olivolja, vin och goda kryddor, gjorde en toamatsallad som fick ligga och dra sig.

Det blev en god stund med lunch i solen😀.

Kaffe, vila och sedan ringde min vän Lotta, vi ska jobba tillsammans med vår olja i morgon och stämde av vad vi ska ha med oss.

Det blev dags att hämta Eddie och köra honom till Vårdc och därefter åkte jag hem och hämtade upp Ada och Signe. Vi åkte i väg och de fick sina klor klippta.

Lite kvällsmat när jag kom hem efter det, Flisan hade kommit hem efter en dag på jobbet.

Vilade i eftermiddagssolen och kände mig tungt trött, somnade en stund.

Nu kom Camilla, vi ska ta ett glas rosé och prata strunt några timmar, känner att jag vill bli rik och slippa jobba ett tag..vem vill inte det?🤪

Hoppas ni haft en bra dag och får en fin kväll/kram.