14. maj, 2019

Direktsändning

Radio Skaraborg!

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=97&artikel=7219667

I direktsändning går allt snabbt, man har inte så många sekunder, eller nästan inga alls på sig att fundera vad man ska svara när man får en fråga även om man är införstådd med temat, men vi är båda nöjda. Visst tycker man ju alltid att man låter knasig när man hör sig själv, hade kanske varit bättre att sjunga🤪men nu är det gjort.

I morse vaknade jag tidigt, halv 7 närmare bestämt och det kan ju tyckas som onödigt tidigt, men jag låg kvar en stund och närmare 7 gick jag upp och klädde på mig och fixade till mig. 

Ada undrade varför de väl invanda rutinerna ruckades på och det som brukar vara sist i ordning helt plötsligt var på först men jag förklarade för henne att jag skulle iväg.

De små fick frukost, Magnus kom och passade äggen fram tills dess att jag var tillbaka inne igen med de små efter en lite småkylig morgonrunda.

Tiden blev knapp så morgonkaffet och även ägget fick vänta men som tur var fick vi kaffe i receptionen på SR.😀

En känd profil som är verksam på radion som varit inne på GATS och handlat och hon blev så nöjd och näst intill paff att jag lyckades träffa rätt med färg, modell, storlekar så hon tackade mig än en gång, jag blev mycket glad.

När vi kom tillbaka från radion åt vi resten av frukosten och kaffet. Vi pratade om företaget och ev utveckling och investering, det känns bra och Magnus känns nöjd och glad med detta😀

Jag åkte och bytte ett par byxor, jag hade en leverans med VIVA till en kund och därefter handlade jag på ICA Kvantum innan jag åkte hem igen. 

Det blev en längre promenad med de små och skönt att komma ut i det natursköna områden som finns "runt knuten"

Min vän Lotta kom med sin älskling Simba- en rar hund, jag hade gjort en smarrig sallad som vi nästan åt upp. Kaffe och prat och planering om lite arbete på fredag, det ser jag STORT fram till💋

Flisan kom hem från jobbet, Natte gick till sitt, min vän Marie från Hjo kom och hon ville höra om förra veckans händelser..

Vi avslutade med en promenad med alla våra små, det kändes lite kyligt trots solsken.

När jag kom in gav jag de små mat, plockade in disk och röjde upp. Flisan var sugen på hämtmat och curlade lite idag❤

Lite avkoppling i soffan och så blev det dags för dagens avsnitt som strax är klart.

Av kvällen som återstår ska jag njuta med en oläst bok nerkurad bland de små varma innan det är dags för sängen och det blir tidigt i kväll.

Hoppas ni haft en fin dag och får en godnatt-kram😘

Vill ni lyssna på HELA vår del så börjar den ca 2:14 in i programmet!