Torsdag 25/4

25. apr, 2019

Magnus Uggla har ju gjort en låt som heter just så- Kung i baren och visst 17 har jag varit det vid något tillfälle om jag erinrar mig😙 men den tiden är förbi då jag shoppade loss vid löning, nu är man mer klok och eftertänksam.

Lön ja, det har vissa fått i dag och det har märkts för vi har haft fullt upp i butiken mest hela dagen och 17:59 hade jag sista inslaget och hade inte ens hunnit fundera på att stänga.

I morse när jag vaknade kände jag mig lite risig och småförkyld så jag somnade faktiskt om till 8.30, det gör jag ju aldrig annars så..men 

Jag gick upp och utfodrade de små liven och gick ut på promenad och idag var det hundinvaasion och promenaden blev lite rabbiat. Visst är det ok att möta andra hundar med allt därtill men inte 14 möten😮 Signe belv stört tillslut, ovanligt att vi möter så mycket folk men då kom jag på det- jag var ju ute nästan 1,5 timmar senare än brukligt så då förstod jag att sovmorgon-nej tack!

Egen frukost, Natte och jag drack mer kaffe när Flisan gått till jobbet, jag målade naglarna och så gjorde jag mig klar och kom iväg i bra tid.

Började 12 idag och det var verkligen fullt ös när jag kom och det var god kassa redan då.

Camilla kom in och drack kaffe och under eftermiddagen kikade Solveig in och sa hej.

Therese slutade och jag blev ensam kvar, jag slog igen och kände mig supernöjd med dagen och många av systrarna från Rebecca kom in och handlade och tackade för senast💋

Det blev ensväng till COOP och handla havredryck och ägg mm och Flisan tog emot min kasse när jag parkerat.

Så glada de små blir när man kommer hem, underbart❤

En avokado, en havreknäcke med smör och kaviar, en sallad på salladslök, tomat och gurka och ett ägg blev det till kvällsmat, jag var riktigt hungrig i kväll.

Nu har jag gjort ett inlägg på GATS på FB så kika gärna in där 😀

Nu ska jag hänga en maskin tvätt och sedan se ett avsnitt av Hemma igen, ligger några avsnitt efter så..

Önskar er all en fortsatt fin kväll och en god natt.