21. apr, 2019

Teamträff

Det är sköna kvällar nu, hade min sommarklänning på mig när vi åkte ut till Viktoria och Richard och nu när jag gick in frös jag inte om benen. 

Har ni haft en bra påsk hittills?

Vädergudarna har ju berikat oss med torka och härliga nästintill sommartemperaturer så idag när jag träffade mina körkamrater så var det flera med solbrända näsor😎

Nu är det strax återigen läggdasg och det ska bli skönt att komma i säng efter en lång dag.

I går var det ju påskafton och det innehöll en kopp kaffe på jobbet med Therese och därefter hemmachill på balkongen.

Jag var hemma hos Gunzan och henne sambo Kalle och vi satt på deras veranda i kvällsolen innan vi flyttade in i deras snygga bar🤩

Gunzan hade gjort ett gott vin som jag fick smaka på och jag fick med mig en flaska hem.

Det var tillställning i Tibro-rockabillyband på Millners som Gunzan varit arrangör för- hon är verkligen en stjärna i denna värden på att  lösa det mesta.

Glada människor som anslöt under kvällen och själv kan jag kontatera att dansar med någon som kan så underlättarar det och man är bättre än vad man tror🤪

Vi var hemma i Skövde ca 02 och Natte var vaken och lite pratsjuk så vi satte oss och pratade lite nätverk innan jag stöp i säng så där 02:45, trots denna sena timma i säng vaknade jag halv 8, lite väl få timmar sömn.

I morse låg jag inte kvar utan tog mig an den nya dagen.

Frukost till de små liven och ut på en promenad i ett fantastiskt väder.

Ägget jag kokade blev perfekt idag och tänk sådan skillnad det är på ett ägg som kokat en halv minut för mycket eller för lite enligt mitt tycke.

Söndag innebär städdag hos mor och far och inget undantag idag.

Ada och Signe fick följa med och de var glada åt detta då de lyckade skrämma bort en grävling från tomten.

Di gamle mådde som vanligt och det är ju ett gott tecken. När städandet var färdigt åkte jag hem i detta underbara landskap-Vallebygden levererar och mer komma skall. Vänta bara tills alla körsbärsträd blommar- en sevärdhet för gudarna💋

Väl hemma igen hade ungdomarna till viss del vaknat, jag lade mig att vila i solen på balkongen och jag fick direkt sällskap av två följeslagare..

Natte gick och handlade lite till den sallad som jag höll på med och idag blev det smaklösa kräftstjärtar, hur får de sälja sådans som inte smakar en salt? Hade jag haft ork hade jag gått tillbaka med dem.

Vi åt och det var gott med sallad, bra kryddor och olivolja så..

De små skulle ut en sväng och när det var klart plockade jag fram mina kläder som jag har i kören, den enda svarta utstyrseln jag äger och det var knappt att byxorna gick att stänga. Detta med fukt i garderoben tror jag inte på men jag har mina misstankar vad som orsakat detta fenomen😙

En bra/trevlig mässa och kyrkan var mer än halvfull så det får vi vara nöjda med denna påsk.

Alltid boostad när man har sjungit och trots för få timmars nattsömn kände jag mig uppåt.

De små fick sin kvällsmat och ny runda och efter det hämtade jag upp Camilla så bar det av ut till Värsås till familjen Lindholm/Grahn.

Några fler i vårt team dök upp och det blev kaffe och lite tilltugg-ett fösta möte där vi tog upp hur/vad vi ska gå igenom på dessa teamträffar.

Jag var hemma strax efter 21 och det blev en kopp the.

Nu ska blir det ut en kort sväng med de pälsbeklädda och därefter SÄNGEN!

I morgon ska jag till Heidi och Carl och greja- en röjardag där helt enkelt.

Hoppas ni haft en bra dag 😘och en skön nattsömn/kram