18. apr, 2019

SVT eftefrågar..

Hinner jag, kan , jag VILL jag!!!??🙃det är frågan just nu och i såfall HUR..

Mycket att tänka på. Har suttit i intervju med SVT idag i nästan 2 timmar och vi ska höras igen efter påsken. Tiden är knapp då de liggger efter i tidsschemat och frågan är om jag hinner med de det som behövs, ska fundera på detta några dagar. Visst är det en kul grej men det ska inte ta över allt annat..vi får se..

Nu sitter jag på altanen/balkongen och njuter, solen har förvisso försvunnit för länge sedan men det är inte så kallt att jag fryser men jag har garderat mig med morgonrocken och den behövs.

I morse vaknade jag halv 7, känns som jag sovit klart då😙

Jag kikade igenom telefonen, känns som jag lämnar den mer därhädan alltmer och får små indikationer om att min skärmtid minskar...nyttigt tror jag.

De små fick frukost och jag tog en ordentligt promenad med jackan öppen.. VÅR🤩

Det fanns inte tillräckligt med havredryck hemma så det fick bli ägg och sill till frukost idag och visst funkar det bra så här i påsktider.

En dusch och så bäddade jag och grejade med lite gott och blandat. Flisan och Natte vaknade och vi bytte några meningar innan jag tog mig till jobbet.

Inte helt bra i ryggen oh no-jag blev tvungen att ta en Ipren, har några övningar som jag gjorde efter frukost och när jag kom till jobbet men under dagen blev det inte enkelt att få till dem.

Det blev en trevligt förmiddag med både kända och mindre kända besökare.

Therese kom, vi delade en sallad och hann prata en stund och planera lite kring kommande projekt..modevisning och inventering.

Jag slutade 14 idag och åkte hem direkt då det var dags för intervju.

Efter den så åkte jag ut på ärenderunda och kom hem med sallad, havredryck, chips, grönslaer, pelargonior, ett litet bord till balkongen mm.

Klimatet på balkongen var underbart så när den var frilagd så intog jag den med ett glas rosé.

Natte åkte till jobbet, Flisan var på jobbet och Lisa, hennes kompis åkte hem till sitt.

Det var så skönt att vara ensam en stund, njuta av just detta ingentingmenbaranjutaisolen🤪

I 2 timmar höll jag på med detta innan jag körde i gång med att packa upp resten av det jag inhandlat och gav Ada och Signe kvällsmat.

Jag gick ut med dem, åt lite kvällsmat-plock från kylskåpet och så när dett mesta vart klart satte jag mig härute och lyssnade till stadens trafikpuls.

En markis betällde jag mot mina principer på nätet för den offterten jag fick av min hyresvärd kompanjon blev en smärre chock så tyvärr fick det bli en beställning på nätet.

Nu ska jag strax gå in och kika en stund på TV, det blir nog tidiggt i säng även i kväll för att ladda batterierna för i morgon då dagen mest ska bestå av INGENTING🤩so lovley..

Hoppas ni har en skön kväll med allt vad ni vill, det har jag och faktum är att det är skönt att vara ensam i bland😀.

Fortsatt trevlig kväll/kram.