17. apr, 2019

Madame Deemas..

Idag har käre far fyllt år och hans dag har varit lugn och fin, solen har ju visat sig och våren  verkar ha fått fotfäste i skaraborg. 

Prognosen för de närmaste 10 dagarna ser bra ut för folket men inte för naturen som skriker efter regn, misstänker att eldningsförbud och grillförbud snart kommer att vara ett faktum.

Vi närmar oss påsken och den kommer att genrerara flera dagar ledigt så även för mig, har inte så mycket inplanerat- ok en del då😙 men kommer också verkligen vara ledig och vara lite latmask.

Har ni sett Madame Deemas underbara resa? Det har inte jag gjort så jag kan inte ha någon åsikt, det ska däremot göras några nya avsnitt och kanske jag...

I morse vaknade jag och var utvilad, det enda som störde mig var en "störning" i ryggslutet på vänster sida, sviter sedan allt för mycket sittande i Stockholm. Min kropp är inte van att sitta 14 timmar ett dygn så inte att undra på..en ryggskottskänsla helt enkelt😥 den har suttit i hela dagen och eskalerade under förmiddagen.

Frukost och en promenad som brukligt om morgonen och idag var det på tok för varmt med dunjacka, har dock lite skralt med något såkallat mellanting.

Frukost för egen del och därefter gjorde jag mig klar och begav mig till djurkliniken för nagelvård på de pälsbeklädda.

Efter det blev det en kopp kaffe med ungdomarna innan jag åkte ner till jobbet.

Dagen blev rätt så bra, rara kunder att pyssla om samt lite pratsjuka vänner, alltid trevligt.

Magnus och Amanda kom in och bjöd på lunch och pratade huruvida div kaniner skulle flytta hit och dit, en kanin bur ska införskaffas till de små liven💋

 

Två stora lådor kom med varor som vi beställt och det hann jag prismärka men inte göra klart på allt, min rygg svek mig en smula idag.

Efter  jobbet åkte jag hem och då var Flisan på väg ut med Ada och Signe, jag skulle ha kundbesök och behövde lite support. Natte var sin första dag på sitt nya arbete.

Ett mysigt "kafferep" med fnitter och babbel och efter det blev jag ensam kvar hemma ca 20.30

Flisan var med vänner nere på stan.

Jag stekte grönsaksbullar och färsk lök, gjorde avokadoröra med vitlök såklart och åt därefter i godan ro.

Vad skulle jag göra denna ensamma kväll? Hann inte tänka så mycket mer på det så kom Flisan tillbaka hem.

När jag röjt upp i köket så satte jag mig här för dagens avsnitt av Livet här och nu som strax är avklarat. Blir tidigt i säng idag med känns det som, när man har värk så tröttar det- även mig😙

Vad ska ni hitta på i påsk då? Äta sill, ägg och massor med annat gott kanske?

Passa på att njuta av det enkla just-ingenting, sätt näsan i solen och bara ta vara på just allt och inget. Vi behöver göra det allihop då och då, reflektera över...

Nu önskar jag er alla en god natt och sov så gott/kram.😘