16. apr, 2019

Ljusa kvällar..

Sitter vid mitt fönster i sovrummet som är kantat med murgröna. Det växer in mot ena rutan och jag tycker det är så mysigt, bara fönsterputsaren som knorrar een smula då han är på besök😙

Kvällen är ljus och lugn, jag har kikat på några testsvar så i morgon blir det några samtal för att boka in diverse möten för genomgång.

Jag ringde Heidi och gratulerade henne till ett fantastiskt testsvar, om alla gravida kvinnor hade en så bra balans och så fina blodvärden så skulle de flesta barn som föds ha alla förutsättningar till att få förbli friska utan allergier, kocentrationsvårigheter, och allt annat elände som många barn råkar ut för innan de ens nått skolåldern. Förstår ni att hur viktigt detta är att vara i balans och ge kroppen rätt näring?

I morse vaknade jag halv 5, onödigt javisst men mycket i mitt huvud för tillfället. Lyckade somna och vaknade av att Flisan kikade in och undrade om jag var vaken. Jag brukar ju faktiskt vara som en klocka men alltså inte i dag🤪

Sedvanlig frukost och det var betydligt varmare den här morgonen än i går, saknade inte vantarna.

Frukost med både Natte och Flisan, båda hade planer för dagen.

Flisan skulle arbeta och sedan möte och natte hade 2 möten inbokade med lite olika saker.

Jag började 12 även idag och plockade ihop torr tvätt mm innan jag begav mig ner till butiken.

Några modeller kvar att klä inför nästa veckas modevisning och det blev så bra och alla var nöjda😀

Therese och jag fick några timmar tillsammans, det blev en helt ok eftermiddag.

Magnus och Amanda kom in och hälsade på och oj vad den tösen växer, hon blir lång tror jag och har snart växt om mig🤪

Tacos blev det till kvällsmat när jag kom hem. Lyx att komma hem till dukat bord.

Slurp så försvann 2 välfyllda bröd ner i gapet och efter det hjälptes jag och Natte åt att greja i köket, Flisan smet- hon hade fixat det mesta före.

Känns så skönt med dessa ljusa kvällar, jag bara längtar tills jag kan sätta mig där ute på balkongen när jag kommit hem på kvällarna och koppla av, tids nog så..

Nu ska jag tända upp, det har börjat mörkna. Jag ska se ett avsnitt av hemma igen och sedan får jag se vad klockan blir om jag är tillräckligt trött att lägga mig eller inte.

Jag jobbar heldag och ska klippa klorna på Ada och Signe kl 9, så i morgon måste jag upp något tidigare än idag.

Hoppas ni haft en bra dag och en skön kväll.

God natt/kram😘