Måndag 15/4

15. apr, 2019

En fantastiskt vacker kväll, lite kylig men det är ju inte sommar än. Himlen är vackert blå, solen går ner där jag har mitt ena sovrumsfönster där jag sitter och skriver. Trots att jag bor i stan så känner jag en fridfullhet. Kanske det är mina sinnen är i en bättre fas nu så då blir allting bättre😀

Konkurser är ju ingenting man önskar något bolag som kämpar på och gör rätt för sig men i bland är det enda utvägen och vissa bolag körs i botten och misshandlas till ytterligheter och då ska de banne mig inte heller leva vidare. Jag säger som jag sagt innan - som man bäddar får man ligga, det gäller de flesta och de övriga är det enbart synd om!

Idag har det varit en fin dag, allt har flytit på. Skövde har haft påslov på alla sätt och vis och varit mest folktomt. 

Efter det att jag utfodrat de små gick jag min vanliga morgonrunda och gick en utökad runda och då får jag se på ett relativt undanskymt ställe 7  spartanska tält. 🤨

Tänkte att plasten och allt var fel så jag kontaktade polisen när jag kom hem, de ringde mig senare under dagen och bekräftade det jag misstänkte.

Började 12 idag och det var riktigt skönt för jösses vad saker jag hinner med då. '

Flisan var redig och har nog tänkt att förslkaa följa det schema jag gjort åt henne så hon startade dagen med 30 minuter på bandet och därefter var det min tur. 

Lite tvätt även idag och sedan dusch och en stund med en kopp kaffe i solen på balkongen. Signe gjorde mig sällskap, hon hintade tidigt om att hon ville ut i soffan🤩

Natte ringde mig efter det att han varit på en ny arbetsintervju och det lät hur bra som helst så på onsdag börjar han på nytt ställe👍han har flyt den grabben!

Jag var på jobbet strax innan 12 och då var det några kvinnor i kaffehörnan och väntade på mig. Vi ska hålla en modevisning på ett slutet sällskap nästa vecka så jag och Therese plockade ut kläder till dessa kvinnor, det kommer bli trevligt detta😀

Eftermiddagen blev allt för lugn, det märks att det är lov och att folk är ute och reser för stan verkar tömd..som tur var kom Solveig in och höll mig sällskap en stund och tog en kopp.

Jag låste 18 och hemma väntade en samskig räksallad på mig, dukat och klart- plötsligt händer det.

Flisan skulle tatuera sig i kväll och var lite stimmig och nervös, de åkte när de ätit ätit klart och är inte hemma ännu.

Ja, då var dagens avsnitt strax till ända och det är dags att vända blad till det oskrivna som hör morgondagen till.

Har ni haft en fin dag?

Nu ska jag se det senaste avsnittet av hemma igen och efter det blir det min sköna säng. 

Godnatt alla människor- kram😘