9. apr, 2019

Livet i stan!

God afton kära läsare, har dagen varit som ni önskar? Om inte, hade du själv kunnat påverka den så den blivit annorlunda?

Detta med hur allting blir och inte är ju många gånger beroende på vilka val man gör.

Visst är det enkelt att skylla ifrån sig - det var inte mitt fel, jag gjorde vad jag kunde men..gjorde man verkligen det eller fegade man ut, orkade man inte? Har själv been there, done that, nog om detta😙

Nyligen hemkommen från ett möte på Scandic med mina vänner i Zinzino och det är snart event i stockholm på g så nu är vi taggade till tänderna och vill få ta del av denna boost som dettsa möten genererar.

Hoppas få höra Dr Paul Calyton-min favorit och hans klokkunskap😀

LEDIG fanns med i ett av de tre orden som jag startade den här dagen med och det har varit underbart. Förvisso har jag varit nere på jobbet med alla kläder vi hade på visningen i går men jag har inte jobbat i butiken.

Morgonen var kylig men vacker så det var faktiskt både luva och lovvikavanatr på.

Idag blev ägget perfekt och jag nästan jublade av glädje, tänk så glad man kan bli av så lite.

De små lade sig tillrätta i solen när vi kom in och jag bäddade, hängde en maskin tvätt och gjorde mig klar för att bege mig ner till city och frissan efter frukost, hade en tid kl 10.

Det var dags att färga hårbotten och det konstaterades att jag faktiskt inte är nämnvärt gråhårig än🤪

Nöjd och glad gick jag till GATS och Therese och jag hjälptes åt att bära in alla kläder, vi drack en kopp kaffe och jag provade en klänning som kom som vi hade beställt, supersnygg👍

Några kvinnor från gårdagens modevisningen kom på besök, de tackade så mycket för en trevlig kväll.

Jag begav mig hemåt och satte mig med en kopp kaffe i solhörnan på balkongen och Signe var snabbt med på noterna.

Eddie och Gabriella skulle ta hand om Signe under tiden som jag åkte till Korsberga för att trimma Ada.

De har fått det så fint och mysigt i deras nya lägenhet- me like💋

Margaretha gjorde Ada fin- inget som Ada alls tyckte var roligt men det är ju ett måste med strävhåriga hundar att underhålla pälsen. Jag köpte lite vovve-snacks och schampo. Jag tvättar nästan aldrig mina djur men nu tänkte jag ta en runda i duschen med dem. 

Det blev en kopp kaffe och lite prat om ditt och datt innan jag tog med mig de små liven och begav mog till COOP och handlade lite.

Därefter åkte hem och gjorde en sallad efter det att jag plockat in i kylen.

jag åt, det var så gott med sallad, jag kör ju smalvecka nu när jag känt efter på bulldegen då den fått jäsa på tok för länge😙..

Det blev dags att bege sig ner till Scandic och möte. Kvällens möte var bra som de flesta och nöjd och glad åkte jag hemåt strax eftr 21.

När jag kom hem var det mörktt och tyst, inte ens små grisarna var hemma, de var hos Eddie och Gabriella allihop.

Jag fixade lite i köket och med tvätten och så satte jag mig här när jag tänt alla ljus.

Det är fortfarande mörkt kvällstid så ljusens tid är inte förbi.

Nu blir det ett avsnitt av Hemma igen nu när jag också är hemm. Säsong 6, del 2 därefter blir det sängen och sova och ny arbetsdag i morgon.

Livet i satn känns faktiskt bra, saknar inte lantlivet av någon underlig anledning, kanske jag gör det under min semeter, ja, ni hörde rätt, jag ska ha en vecka nu i vår redan- det ni🤩överraskar mig själv liksom..

Godnatt så hörs vi i morgon/kram😘