7. apr, 2019

Sommartider hej-hej

I kväll får det bli tidigt i säng, känner mig ordentligt trött. Jag och Natte kom nyss hem från macken/tvätthallen och det var riktigt slit😥min bil blev inte ren, den har en beläggning med tjära runtom och detta innebär att jag slarvat med tvättandet, så  får jag vända mig till någon som jobbar med recondering och få detta löst.

Jag vaknade halv 8, hade nog kunnat tänkt mig sovmorgon men men..

De små fick mat och så gick vi ut. 

Bra fåglarna hördes där jag gick även bilistern hade sovmorgon tydligen, skööönt🤩

När jag kom tillbaka in åt jag frukost och kopplade av en liten stund, därefter begav jag mig till mor och far.

Solbacken var dränkt i solksen och jag hivade ut sängkläderna och mamma undrade vad i hela friden jag sysslade med, men nu skulle allt ut bara🤪

Jag dammade och fejade, bytte sängkläder, riste tvätt, pussade di gamle och begav mig av hemåt igen.

Ungdomarna hade sovmorgon men Flisan kom tassandes och var pratsjuk.

Jag hade en kortare arbetsdag idag och började 12.

Mina sängkläder åkte också ut och det blev nytt och fräscht. En maskin stuvade jag in och satte på innan jag begav mig till jobbet.

Det blev en allt för lugn dag, söndagar oavsett shoppinghelg är ingen succé tyvärr.😥annat med storstäderna där det är commerce alla dagar i veckan och särskilt söndgara när de övriga har ledigt och TID!

Jag låste butiken och åkte hem till min soldränkta altan. Signe och jag bredde ut oss i soffan. Ungdomarna var påväg ut och ner till stan.

Så skönt, jag somnade rätt så snabbt.

Jag vaknade av att det började bli lite kyligt om ena axeln, en kopp kaffe blev det och ett päron.

Har märkt sedan en tid tillbaka att det börjat smyga sig på en något mjukare typ av "ring" mitt på magen övanför byxlinningen, undra vad det kan vara😙..måste eller rättare sagt VILL få bort den..

När Flisan och Natte kom tillbaka hem hade de handlat och jag gjorde en god sallad. Vi åt och det var så gott. MUMS!

Jag hängde ytterligare en maskin tvätt och efter det åkte jag och Natte och tvättade bilarna, det var en hel del att få rent på, särskilt när man öppnar dörrarna på bilen, runtom alla dörrkarmar..när vi var klara var Nattes bil blank och välputsad men min var inte fullt så blank, det var ju ingen idé att vaxa en bil som måste avfettas ordentligt😥så han rekomenderade mig att kika på firmor som pysslar med recond och jag får väl ta tag i det. Bilen ska ju in på lite "lyft" nu under veckan, fick några 2:or😙

Nu ska jag gå ut en kortare kvällsrunda me de små liven och sedan i säng. I morgon kör jag 12-timmarspass då vi har modevising i Sventorp på kvällen.

Hoppas ni alla haft en fin helg och hunnit njuta av våren när den varit som bäst.

Kram mina vänner och sov så gott😘