31. mar, 2019

Because im worth it!

Ännu en dag till ända och den sista i det första kvartalet. Den har bjudit på solsken, snö och kyliga vindar men jag hittade lä en liten stund på balkongen. 😀

Då vi ställt fram klockan en timma så är det ljusare nu kvällstid och visst är det härligt med ljuset. För min del dock behöver vi inte ställa fram/tillbaka tiden, tiden är vad den alltid har varit och då det är både människor och djur som mer eller mindre far illa av dessa tidsförskjutningar så kan det väl kvitta, eller?

I går kväll deltog jag och Natte i earth hour om än något försenade men vi tog en halvtimma extra och vi spelade kort under tiden.

Vi har har och har haft bra med tid till att lära känna varandra nu när Flisan inte varit hemma så har det varit ett ypperligt tillfälle och jag är glad, detta är en supertrevlig omtänksam ung man- går han att klona? 🤩

I morse vaknade jag halv 8, sovrumsklockan hade jag inte ställt om så den var just halv 8. I köket var klockan halv 9 så det var den snabbaste timman ever🤪från sovrummet till köket på 60 minuter..

De små liven fick mat och därefter gick vi ut en längre runda och tänk- de nya skorna är fortfarande snabba och Ada är tjurig för att jag vill susa fram..detta tempo passar doch Signe perfekt.

När vi kom in kokade jag ägg, skakade en shake, körde en dubbel kaffe och så blev det frukost vid det runda bordet i morgonsolen.

Morgonbestyren var snabbt avklarade och halv 11 kom min vän/kund och det känns extra bra att få boosta upp en distriktsköterska som länge funderat över detta med hur sjukvården jobbar, jag säger bara det- vart är världen på väg?

När vi var klara åkte jag till ett soligt Solbacken och städade, di gamle mådde bra och det känns bra❤

En längre promenad när jag kom hem med de små, skönt att komma ut även om vinden var kall och luva på.

Jag åkte hem och Natte låg i solen i soffan på balkongen med Ada och Signe. det blev en kopp kaffe innan jag sammade och grejade lite.

15:10 gick jag ner till arena, hade en inbokad tid för massage och jag somnade till vid två tillfällen då jag vakande till av ett ryck ni vet..så skönt att bara få släppa taget en stund.

Vi lagade en tacogratäng och åt när den var klar. 

En lugn dag med en del tid till avkoppling och faktum är att denna söndag var den bästa dagen på länge så den lägger jag i mappen BRA-dagar i mitt osynlig arkiv.

I morgon är det 1: april, se upp för skämtsamheter- ett nytt kvartal där våren kommer gå över i sommar.💋

Nu ska jag läsa lite innan det är dags för kvällsrundan med de små och läggdags.

Kram och fortsatt fin kväll😘