Fredag 29/3-lördag 30/3

30. mar, 2019

Den finns inte ens i Sverige än så jag får vackert vänta minst en månad eller två- kanske längre om jag har otur. Känner att detta kommer att bli en invetering både till mig själv privat och i mitt företag😀 Fanns en tilläggs licnes till företag att köpa och det gör jag såklart, det närmar sig mina drömmar om det virituella- att kunna se det man berättar om på ett fantastiskt sätt.

I går kväll var jag så trött så jag lade mig strax efter 21. Jag och Natte var ute på Djursätra och hämtade min halv -8 -soffa ( den soffan jag köpte för pengarna från vinsten) och efter det blev jag trött, vi hade haft en bra/tuff dag på jobbet så inget att undra på.

I morse vaknade jag strax före 7 och kroppen sa ifrån att det var allt på tok för länge i ryggläge😙 så jag vred mig några varv och gick upp vid halv 8.

De små fick sin nya mat som de faktiskt älskar och glyffsar i sig i ett nafs.

Kyligt ute, lite vind så det blev luva på.

Vi gick en längre runda innan vi vände hemåt igen.

Ägg som blev perfekt, en vanlijshake och kaffe- en perfekt frukost faktiskt.

En dusch-jag bäddade och gjorde mig klar inför en ny arbetsdag🙂

Förmiddagen blev relativt lugn men sen..idag inträffa något som jag skulle önskat att någon hade filmat. 

I går fick vi in dessa fantastiska jackor från ONETWO i en underbar havregul färg och visst 17 norpade jag en direkt. I dag hade jag den på mig och självklart fick jag beundrade blickar och en dam kom in och kikade på den och skulle komma in lite senare under dagen vilket hon också gjorde- men då var alla slut🤪ja, ni läste rätt- idag har jag sålt 13 sådana jackor i olika färger till damer från Lidköping, Skara och Töreboda. Nu till det roliga..

4 kvinnor i sällskap kommer in i butiken, de ser den gula jackan och 3 av damerna provar dessa samtidigt. Då kommer det in två andra damer, oberoende av varandra och ser de andra kvinnorna i dessa fina jackor och de vill också prova varsin och under tiden kommer den första kvinnan in och vill nu prova men då är hennes storlek redan borta och jag hade ju en på mig. Hon blir så besviken att hon inte bestämde sig första gången hon var inne i butiken men självklart fick hon prova min och den passade ju såå- jag blev snabbt av med min egna men 7 lyckliga kvinnor från olika delar av skaraborg lämnade butiken lyckliga och glada💋detta var en häftig syn och vi hade verkligen en rolig minnesvärd stund allihop.

Dagen blev över förväntan och med ett leende låste jag butiken strax efter 15 och åkte hem.

Natte hade placerat soffan på balkongen, jag skulle köpt färg idag men får göra det i morgon. Det kommer bli mysigt när det blir klart därute.

Torsk tog jag fram i morse och jag lagade middag. Det blev smaksigt och när vi ätit åkte vi till returstationen och sedan till ICA Kvantum och handlade.

De små liven fick mat och jag gick ut med dem en lägre runda, skönt att komma ut och gå men fy så kallt dett kändes- brrr😮våren kändes långt bort.

När jag kom in visade Natte mig en ny värd i VIVE- jag målade i luften och det kunde jag ställa mig en bit i från och se in i- svårt att förklara men så roligt och häftigt.

Vi kikade på alternativa skärmar och det finns en som innehåller allt utan att det behövs någon dator till och den känns extra intressant för mig- min framtida investering.

Natte saknar allt Flisan och det gör jag också, hon är tillbaka på onsdag morgon💋

Nu när dagen blogg är klar ska jag kika lite på Tv innan jag lägger mig. 

I morgon är det en "fridag" men lite att greja med.

En kund kommer på 11-kaffe, sedan en sväng till Solbacken till mor & far och sedan hem och laga middag och så massage 15:30 och det ska bli skönt🤩

Nu önskar jag er alla en fortsatt trivsam kväll och en skön söndag.

Sommartid börjar i natt så glöm inte ställa fram era klockor- kram och god afton😘