27. mar, 2019

Så häftig upplevelse!

WOW! Så coolt alltså🤪som ett hologram upplevde jag denna HTC VIVE- en så häftig upplevelse. Trodde aldrig att jag skulle kunna bli så begeistrad av något i modern tid men nu är jag såld- tack Natte💋

En supergullig cyberhund som jag kastade pinne åt uppe på en gigantisk berg på Island, det var en så häftig upplevelse- gissa om jag kommer att be om att få "åka" dit igen..

I morse vaknade jag halv 7, kände att jag ändå ville ligga kvar och mysa med de små en stund till vilket jag också gjorde.

Frukost fick de först av oss alla, vi gick ut och det kändes att det äntligen är VÅR🤩

Vi gick en längre runda, så njutbart, vi småsprang stundtals och Ada såg lite misstänksam ut, hon vänjer sig.

Natte var vaken när jag kom in, jag lagade gröt och vi åt frukost. 

Solen lyste in i och värmde så skönt, det skulle bli en härlig dag.

Signe hade letat upp bästa stället i soffan och lade sig till rätta.

När frukosten var avklarad bad natte mig att kika på detta dataspel och efter många om och men prövade gick jag med på att testa det mest bara för att han så enträget ville det, jag förstod snart varför.

En så häftig grej, så roligt och man tappar ju tid och rum, jag blev som ett litet barn🤪 detta kan jag varmt rekomendera om man ska köpa något till sina barn i dataväg, inget våld utan trix och fix och underbara vyer. Självklart finns det massor av olika versioner och varianter men detta var toppen😀

Det blev ont om tid och jag skulle ju göra mig klar för att bege mig till jobbet.

En riktigt bra arbetsdag och vi har sålt dessa jackor som jag visade i går, inte bara dem såklart utan massor av annat. Jag och Therese är har haft ännu en god dag i butiken💋

Mycket annat har jag fått till under dagen, bla köpt ny utekruka med fint arrangemang i.

Jag åkte hem strax efter 18, gav de små mat och gick ut en runda och det var verkligen skönt att komma ut efter en lång arbetsdag.

En shake och banan innan jag åkte till Hentorp och mn fina kör.

Vi övade inför kommande konserter, en bra övning men trots detta är jag lite trött i kväll, kan vara så att det är våren som tröttar en smula.

Nu ska jag se det senaste avsnittet av Hemma igen innan jag lägger mig. De små ska ut en kort sväng också.

Har ni hunnit njuta av dagen?

Det hoppas jag och nu mina vänner önskar jag en riktigt god natt 😘