17. mar, 2019

Skarpögd

Regn och rusk- blå himmel och sol, så har vädret växlat idag som ett aprilväder fast det bara är Mars😙 meterologerna har lovat vårväder under nästa vecka, det ser jag fram till och många med mig.

I går var det lördag och en något lugnare dag på jobbet. 

Efter jag låst butiken åkte jag hem till ett par systrar på kaffe och prat om hälsan, att maten inte genererar tillräckligt med näring mm. Det blev glada att de fick möjlighet att få använda dessa fina produkter som Zinzino har🤩 Charmen med detta arbete är att få träffa nya människor och få nya vänner för livet. När jag skulle gå sa de att det kändes som jag var deras lillasyster💋

När jag kom hem bakade jag bröd och lagade soppa, öppnade en flaska vin och kopplade av, kvällen var god.

I morse vaknade jag tidigt men lyckade somna om och gick upp runt halv 9.

De små fick mat och de var lite motsräviga att gå ut längre än i trädgården då det regnade lätt men jag lyckades släpa med dem en bit upp på gatan innan vi vände.

I morse åt jag ett perfekt ägg samt av brödet jag gjorde i går. En stor kopp ledighetskaffe och soffhäng innan jag begav mig till Solbacken för veckostäd.

Pappa var inte hemma, han var och tvättade bilen, mamma och jag fick en pratstund- lilla älskade mamma❤

När jag kom hem hade tonåringarna vaknat, jag Natte är ju 21 men..

Dammsuga och duscha stog på min attgöralista och så gick jag en långpromenad i solsken som avslutades med ösregn, så snabba växlingar, FY🤔

Heidi och Carl skulle komma på 3-fika och innan dess lagade jag middag.

En tigerkaka rörde jag ihop under tiden den var i ugnen åt vi och röjde upp i köket.

Det blev ett par mysiga timmar och det hann bli tid för kvällsmat. 

Värmde soppan jag kokade i går och Magnus kom upp och höll oss sällskap. Med sig hade han gåbandet jag köpt för längesdan. Det är dags att köra igång nu inför beach 20..🤪nä då, inget jag bryr mig om faktiskt utan bara det att jag känner att jag behöver röra på mig mer i mortionssyfte och känner mig oerhört väl så jag kommer inte ut när det är skitvädder, oh no!

Amanda satt på tåget ner till Göteborg igen och ringde några gånger, hon hade varit hos Magnus i helgen, ibland är det byte i Falköping och det fungerar bra med lite lotsning.

Alla åkte hem till sitt, ungdomarna pep in till sitt krypin och jag satte mig här. 

I morgon är det ny arbetsdag och rätt så fullspäckad vecka.

Det händer mycket oroligt runt om i världen, känns som man inte riktigt kan slappna av. Man behöver vara både lyhörd och skarpögd även i sin egen närhet, eller är vi helt trygga?

Ska sätta mig en stund vid TV:n tror jag, börjar 12 i morgon så det är ju rena lyxen😀

I morgon blir det ett yogapass och en runda på bandet innan jobbet, måndag är bra dagar att starta om på.

Hoppas ni haft en bra helg.

God kväll/kram😘