Underbart är bara förnamnet av det man känner när man är hos Malle och gosar med dessa små ljuvliga varelser. I dag har vi fått fylla på våra depåer meed taxgosmys och jag ville helst haft med mig alla hem. Ingen handväska med mig så vad 17- om jag äter upp en så märks det väl inte..då får jag med mig den hem i allafall..🤪 taxvalpar framkallar nått visst mest oförklarligt hos mig och jag skulle kunna tagit med mig alla 5 hem utan några som helst betänkligheter, jag älskar alla valpar och särkillt taxvalpar som inte växt i sitt skinn än. 

Eddie, Edvin och Elise var med mig i Korsgenberga idag och vi kände samma lycka allihop❤

Lite kort om gårdagen då det inte blev någon blogg skriven.

Jag hade en god arbetsdag och på kvällen hade vi AW med Direkt-optik, lite bubbel och kex på jobbet innan vi gick till Bishop och åt lite och drack en Ale.😀En lyckad, trevlig kväll.

Jag var hemma och i säng vid 23.30.

Camilla kom strax före 10.

Idag jobbade jag halvdag, vi fick fina skor och dagen var god generellt.

Jag slutade 15 och hämtade upp min ungar och vi åkte till Korsberga till Malle.

De doftar så ljuvligt dessa små, finns ingen doft som kan jämföras med detta

När jag kom hem hade jag en vän på besök, lite fika och prat om hälsa sedan ner till Scandic på möte med mina vänner i Zinino.

Jag var hemma 21.30, tog en macka och satte mig här med lite arbete och blogg.

Nu ska jag se det senaste avsnittet av Hemma-igen innan läggdags, jag är nöjd med dagen på alla vis. Den har varit givande och jag kan nöjd gå till sängs.

Skulle kunnat skrivit bra mycket mer om den här dagen men i bland räcker tiden tiden till och då får man faktiskt prioritera.

Godnatt mina vänner och sov så gott/kram😘