Onsdag 6/3-torsdag 7/3

7. mar, 2019

Att få en triss på hand när man spelar poker är ju trevligt och att skrapa fram en triss på en lott är ju också tacksamt men denna typ av triss är allt annat än kul.

Givetvis får vi skylla oss själva, man ska ju ha koll och vara uppmärksam men denna gata har inga skyltar och vi har stått där på samma ställe till och från i flera månaders tid men nu så har de verkligen finkammat denna gata. Misstänker att det kan vara dessa kvarterspoliser utan uniform som inte har haft något vettigare för sig än att hjäpa staten att håva in pengar.😠Vi har lärt oss en läxa.

Lite kort från gårdagen.

Jag var ledig så jag städade och tvättade undan, yoga, långdusch, nagelvård mm, skönt, det ger lediga dagar en värdefull feeling😀

Ett inbokat möte med ett nytt märke med smycken och fina små väskor som vi ska ta in i butiken. 

Therese hade satt på kaffe så vi fikade och kikade igenom sortimentet. 

Vi beställde en hel del och vi fick gott förtroende för mannen som var hos oss.

Det blev en tur till Skultorp och jag hämtade smörgåstårtor för körens räkning.

Hem ljuva hem, jag fördrev tiden med lite småpyssel och när Therese slutat kom hon till mig och vi åkte till Hentorp och sjöng och hade årsmöte.

Vi övade inför en mässa vi ska vara med i nästa onsdag i St:a Helenakyrkan i stan.

Det regnade så de små liven ville inte ut mer än det nödvändigaste när jag kom hem, snabbt kissa också in direkt. 

Jag såg det senaste avsnittet av Hemma igen innan jag lade mig.

Strax efter 02 väckte Signe mig och ville ut och kissa. Väl inne igen hann jag precis lägga mig tillrätta så ville hon ut igen för nr 2, jag somnade snabbt som tur var👍

I morse efter frukostbestyren åkte jag ner till jobbet och låste upp butiken.

Lagom till 11-kaffet kom Solveig och Therese så vvi hann att ta en kopp och prata lite planering inför kommande modevisning.

Massor av varor kom som vi beställt från vårt älskade märke ONETWO. Det var supersnygga byxor som ser ut som tunnt skinn- så läckert🤩och fina blusar i vårfina kulörer.

Det blev en kanondag i dag på alla vis och mest glada är vi för att många kommer in spontant i butiken och säger hur fint vi fått det, en helt annan atmosfär och känsla när de är hos oss nu, det värmer så gott inombords💋

Så nöjd och glad när jag låste i kväll och när jag kom hem blev jag än mer överraskad för det var uppdukat med sallad, tända ljus och allt var fint och stämmningsfullt.

Den här dagen i sin helhet är nog den innehållsmässigt bästa dagen hittills i år så den lägger jag överst i mappen BRA-dagar 2019❤

Nu ska jag strax sätta mig i soffan och se ett avsnitt av Outlander och invänta Anja- hon har varit på något föredrag i Skara och ska stanna över här.

Jag ska betala min P-bot så det blir gjort, jag gör det idag denna dag som vart så bra på alla vis så har jag det gjort, den förändrade inget mer än ett skavsår plånboken.

Hoppas ni haft ett par  fina dagar nu, i morgon firar med morgonkaffe på jobbet 9-11- välkomna in då!

En fortsatt fin kväll önskas/kram😘