Vaknade kl 2 i natt, då ville Signe ut. det är först gången på hur länge som helst som hon vill ut nattetid, det var behövligt, hon kissade nog en liter. Misstänker att hon fått urinvägsbekymmer😥 jag somnade någon gång efter halv 4 igen.

Nyligen hemkommen från en träff med en kvinna som sålde "riktiga"ljus, jag köpte två och det är träveke och sprakar så härligt och hemtrevligt.

Under eftermiddagen har jag känt av tröttheten, andra natten nu som jag varit vaken i under djupsömnens timmar 02-04, suck🤨mest synd om Signe som piper och håller på men hon har ju inte ett jobb att sköta där hon ska vara pigg och allert inte..men men.

Skönt att Solveig kom in och satte på eftermiddagskaffe åt mig, jag hade mängder av varor att prismärka mm och det kändes som om det aldrig skulle ta slut.

Nu ska jag sätta mig och se senaste avsnittet Hemma igen och sedan lägga mig. Misstänker att denna natten blir som de innan. 

Hoopas ni haft en bra dag.

I morgon är jag nästan ledig, ska ner till jobbet under eftermiddagen föör att träffa en återförsäljare som har smycken och handväskor mm, ska bli spännande och se om det är något för vår butik att ta in.

En fortsatt skön kväll/kram😘