Måndag 4/3

4. mar, 2019

Natten till idag var inte som jag kunnat önska, Signe -Pipfia väckte mig halv 2 och ville in till Flisan och Natte men jag släppte inte in henne där utan bäddade ner henne i soffa igen.

Just som jag skulle till att somna om så hörde jag hur hon knatade dit igen och jag gjorde om proceduren.

Jag lyckade nästan somna om när jag hörde hur hon hoppade ner från soffan och kröp in under soffan och så började hon gnälla för hon kunde inte ta sig ut igen😙..T U R att jag älskar henne för annars..😠

Slutligen tog jag med henne in till mig och stuvade in henne uder täcket och hon knöde så nära det bara gick och skedade-mys, men jag somnade inte förrän efter halv 4 igen.

Trött när jag vaknade i morse så det blir tidigt i säng i kväll igen.

Vaknade halv 8 i morse, det regnade/snöade så det blev enkort sväng ut för det nödvändigaste.

Frukost för egen del, jag plockade ihop torr tvätt, bäddade, duschade, åkte till COOP och handlade innan jag åkte ner till jobbet. Började 12 idag, skönt med lite tid hemma.

Massor av folk i butiken under lunchtimman, så roligt. Eftermiddagen blev lugnare och då packade vi upp fina blusar/skjortor från ONETWO💋

Therese gick hem, det mulnade på och så kom regnet. 

Jag grejade med lite av varje och låste butiken 18.

Hem ljuva hem, jag stekte grönsaksbullar med massor av lök och paprika i vin, Sambal och buljong, det blev supergott såklart🤪 och inte alls svårt att äta för mycket inte.

Nu ska jag umgås med Flisan en stund och sedan se det sista avsnittet av Hemma igen.

Hoppas ni haft en bra dag och får en forsatt fin kväll/kram😘