Lördag 2/3

2. mar, 2019

Så sjunger Le marc i kväll och visst känns det så just nu. Med våren kommer ju oftast lite olika känslor upp till ytan som leagt i träda under vinterhalvåret, ja kanske mycket längre än så och vissa känslor har nu uppstått som jag tidigare aldrig kunnat ha🤪 det finns inget bättre säger en del..framtiden får utvisa när-var-hur.

Haft fin 3-rätters middag med Heidis svärmor Ann, alla blev supernöjda och lika mätta. ann skulle med ett tåg tillbaka till Göteborg så det blev inget nattsudd denna gången.

Vaknade strax före 7 i morse och inser att jag måste börja dra ner persiennerna i sovrummet nu, det ljusnar ju runt 6 och jag vill inte vakna för tidigt. Jag vill helst inte det men det får bli så.

Jag har inte sovit så bra i natt, Signe har varit orolig och snott runt i sängen och knött. Jag vaknade vid 4 tiden av att det blåste ordentligt i min sovrumsgardin och insåg att ungdomarna glömt att stänga altandörren helt så den var helt öppen. När jag vaknade 7 var det helt ok värmemässigt men trött var jag då och har varit det hela dagen. 

Flisan vaknade också då och kröp ner hos mig-mys💋

Det har ju ändå varit blå himmel och det är skönt även om det varit blåsigt.

De små fick mat, Signe fick jag mata. Vi gick ut och det var skönt med kall luft i ansiktet, lättare att piggna till då😙

Egen frukost och en dusch så var jag på banan igen.

Jag låste upp butiekn 10 och dagen körde igång.

Therese kom och vi drack en kopp kaffe. Det blev en bra dag med många trevliga kunder och jag hann med att prismärka och packa upp de flesta varor som hadr kommit.

Marie- "en familjemedlem" som nu mer bor i Alingsås kom förbi och det var kul att täffa henne. 

Jag bar ut kartonger och skräp sdan åkte jag och tvättade bilen och handlade på ICA Kvantum.

Skönt att komma hem, yes. Jag gosade med de små, satte i gång en maskin tvätt, dukade och förberedde maten.

De små fick mat och jag gick ut med dem och när jag kom in satte jag igång.

Carl & co kom och vi åt med god aptit allihopa, Flisan ville bli hämtad, hon hade så ont i sina fötter efter en lång tuff arbetsdag och vi är båda överrens om att hon måste köpa nya arbetsskor👍

Kvällen är lugn och avkopplande, jag ska strax göra mig klar och ta den sista svängen ut i trädgården med de små sedan blir det sängen..längtar.

I morgon blir det ett besök på Solbacken och sedan möte på Scandic med Zinzino.

Önskar er en forsatt fin kväll/kram😘