Torsdag 28/2-fredag 1/3

1. mar, 2019

I kväll blir det tidigt i säng, är så trött så jag orkar inte ens se på TV. Ska bara delge er dessa fantastiska dagar som vi haft i butiken, så visst är det helt ok att känna sig helt slutkörd och överkörd💋

Vi börjar med gårdagen då det var INVIGNING!

Jag började tidigt den dagen och utförde alla de sedvanliga sysslorna hemma och gav mig av hemifrån strax efter 8.

Vädret var vackert, blåsigt och friskt.

Jag hämtade en röd matta som vi fick låna av frisör NIKITA på Maxi, jag köpte lite annat som vi var i behov utav och så åkte jag ner till butiken.

Therese och Patrik var på plats och vi blåste ballonger och välkomnade Charlott på Record som kom och dukade upp sitt goda kaffe och lite annat gott.🤪

Tårta ställde vi fram och låste upp dörren tidigare än vanligt för det var redan folk utanför halv 10.

Det blev en hejdundrande dag och faktum var att det var fullt ös hela dagen.🤩

Camilla från Direkt -optik kom klockan 13 och det var mycket uppskattat av kunderna med tips om bågar och färgval.😀

SLA kom och intervjuade oss och vi fick ge förklaring till innebörden av vårt namn.

När dagen började närma sig sitt slut var vi så trötta att vi inte inte riktigt visste vilken veckodag det var😙 men, inget att undra på.

Patrik, Therese man hade köpt Prosecco åt oss och när vi stängt för dagen bullade vi upp med chips och bubbel och satt i mysbelysning och pratade igenom den fantastiska dag vi haft, Patrik kom och höll oss sällskap och skjutsade så hem oss trötta fnittermajor💋

Jag åt lite mat som natte lagat under kvällen och jag somnade snabbt och vaknade vid 7 tiden i morse.

Signe är ju skendräktig och lite jobbig och pipig, hon vill heller inte gå ut några längre rundor utan helst bara gå ut och kissa runt knuten.

De fick frukost och vi var ute en runda i snålblåsten.

Jag åt själv och kopplade av med fötterna i högläge.

Flisan och Natte skulle båda jobba idag men jag gick först.

Väl nere på jobbet röjde jag undan lite efter gårdagen och det var en hel del att göra men 10 låste jag upp och väkomnade dagens första kund😀

Det ännu en dag med mycket folk i butiken och härliga känsla generellt.

Vi får mycket beröm av många om helheten hur bra det blivit, luftigt och genomtänkt och att det känns lyckat.

Så glada är vi och det känns superbra. Vi håller nu på att planera inför vårens modevisning 21/3, Albert på Sällskapet är så gullig och hjälpsam💋

Jag slutade 17 och det var så skönt att komma hem. Bara att inse att jag inte är superwoman utan mänsklig.

När jag kom hem blev ddet ändå lite röj med tvätt och jag tog en sväng med snabeldraken innan jag matade de små och gick ut en kvällsrunda. Signe vägrade att gå så när hon kissat gick jag in med henne och tog en längre runda med Ada.

Grönkålsbiffar med avokadoröra och ett litet glas rött till det, det smakade underbart, massor av tända ljus gav perfekt stämning.

Fisan har vänner här i kväll, det ska ut på lokal, Natte har åkt till Munkedal för att hämta det sista och göra klart sin lägenhet- han blir ju skövdebo på heltid nu.

Så, nu ska jag hänga en maskin tvätt och ta ut de små en kortis innan jag ska njuta av att få lägga ner kroppen i min underbara säng.

Ny arbetsdag i morgon och missag på kvällen med Heidi, Carl och hans mor.

Har ni haft det bra? 

Jag har haft två superroliga bra dagar även om det har genererat lite mörbultning🤪jag lägger dessa två till arkivet toppebra dagar i mitt osynliga arkiv.

En fortsatt fin kväll och en god natt till er alla/kram.