Måndag 18/2

18. feb, 2019

Vi har "besegrat" danskarna, de sa JA idag🤩 så nu är ny logga på g och REDO hjälper oss med detta- redigt folk🤪

I morse vaknade jag halv 8, solen var på väg upp och kikade in lite varsstan, det kändes lovande.

Älskar min lägenhet och längtar till det blir dags att lägga nytt golv på den relativt rymliga balkongen och inreda.

Ada var näst intill utsvulten imorse och hoppade omkring för att jag skulle lägga märke till henne och att hon var "nära döden" jag skyndade mig att byta vatten och utfodra.

Signe däremot är inne i en period då hon inte vill äta något namnvärt, hon hade en sådan period förra året, den gck över efter några veckor men jag minns att jag fick mata henne med sked.

En skön längre promenad i vårvädret + 6 underbart detta.

När vi kkom in åt jag själv i lugn och ro, natte var på väg till jobbet och Flisan satt uppe och gosade med Signe. Nästa vecka ska hon börja jobba så då är "friden" över.

Började 12 idag idag så tvätta och städa stog i agendan.

Jag tog ut all tvätt, vände ut och in och riste, man kan nästan tro att man rullat sig i mjöl innan man tog på sig kläderna😙

Vi tappar ca 2 dl hud per dygn och vart hamnar de om inte i våra kläder? Tänk så många som bara stuvar in kläder i maskinen utan att...urk.

Nå väl.. damsugaren åkte fram och jag drog bort bord och stolar i rummet och vände på mattan och bordet, bra att saker får rotera för jämt slitage.

Duscha och fixa till mig tog 20 min idag och sedan åkte jag ner till jobbet. Flisan åkte med mig, hon skulle köpa träningsbyxor.

En lugn dag men ändå en del happenings.

Mailat med danskarna, ringde REDO, återförsäljaren från PONT NEUF var på besök och vi beställde snygga plagg ur vårkollektionen.

Eftermiddagen blev seg men det är väl så att kassan sinar även hos andra😲

När jag kom hem höll Flisan på att hänga tvätt, jag värmde soppa åt oss, det var gott och vi pratade igenom lite tankar som ungdomarna har, det blir säkert bra.

Nu är köket uppröjt och dagens avsnitt strax klart, nu blir det strax ett avsnitt av Hemma igen och sedan ett nytt av Outlander.

Har ni haft en bra start på veckan? det får vi tro😀

Så  då önskar jag er en fortsatt fin kväll/kram.