Måndag 11/2

11. feb, 2019

Så skönt det är att få bli en del i människors möjlighet till förbättring, det känns oerhört bra😀

Nyligen avslutat ett möte här hemma med dessa produkter och det känns så bra. 

I morse vaknade jag halv 8 och jag hade inte vaknat en enda gång i natt. Då och då vaknar jag till under natten av att de små mysbollarna knör, särskilt Signe har en tendes att ibland breda ut sig och söka kontakt. Hon vill ligga sked💋

Behagliga morgontimmar med de små som fick frukost och promenad. Det var fläckvis halt och jag hade tur att jag klarade mig utan att halka.

Shake, ägg och gott kaffe innan jag duschade och gjorde mig klar och tog mig till jobbet.

Kundmässigt blev det en rätt så snål dag men någonting säger mig att det är på gång🤪 Therese och jag fick flera timmar tillsammans idag och vi gjorde ett oerhört röj en riktig vårstädning och fortsättning följer de närmaste dagarna, superkul.

Magnus kom in en sväng och hjälpte till med lite montering av det bord jag köpte på IKEA, så tacksam för hans hjälp💋

Jag slutade 17 men blev kvar lite längre, hade jag inte haft möte här hemma i kväll hade jag stannat kvar..

Laxröra snodde jag ihop samt lite annat plock dukade jag fram, Camilla kom och vi inväntade gästerna.

Min vän Eva som hjälper mig med Ada och Signe kom med väninna, det blev en god stund med våra produkter och känslan att få vara till hjälp är guld värd för tänk om vi inte träffat henne då hade hon inte fått veta om detta produkter och dess funktion😀

Nu har jag röjt undan och gästerna och Camilla har åkt hem. När jag strax är klar här ska jag se det senaste avsnittet av Hemma igen och efter det blir det en kvällsrunda med de små innan läggdags. Är ledig i morgon och då blir det massage och möte på Scandic på kvällen.

Har ni haft en bra start på veckan?

Önskarr er en fortsatt fin kväll och en god natt.

Kram😘