8. feb, 2019

Namnbyte!

I dag har det varit en fantastiskt bra dag på många sätt. 😀 We GETS what we want!

Jag har drivit ett par sakfrågor under en längre tid och äntligen så har det mesta fallit på plats och vi har idag fått klartecken till ett namnbyte så nu går det undan. 

Ytterligare ett samtal under dagen från en nöjd kund som var hos oss och handlade i höstas som hade lite frågor som vi verkligen kommer tillmötesgå🤩 Mars blir en toppenmånad.

Både Flisan och hennes pojkvän Natte har blivit med arbete idag, jag hade en trevlig lunch- happy friday.

Vaknade halv 8, ja det vet nu ju vid det här laget, kikade igeonm min telefon och därefter gick jag uppoch utfodrade de små.

Varken Ada eller Signe ville gå ut då det regnade men de gjorde sina behov snabbt som tusan utanför grinden och så rusade de till dörren.

Inte vill de väl vara ute i regn, kan väl erkänna att de blir som de umgås🤪

Ägget blev perfekt och frukosten var till belåtenhet.

Jag bäddade och gjorde mig klar och tog mig mig till jobbet.

En runda med dammsugaren blev det och under den rundan funderade jag starkt på att skriva ytterligare ett mail och be om en slutplädering från våra överordnade.

Vet ju att SLA när som helst kommer att höra av sig för att vilja planera vårens annosering och mycket riktigt hann jag inte mer än att få iväg mailet så ringde Anders från tidningen😙 jo jo, telapati..

En kvart senare fick jag ett mail som jag var tvungen att läsa två gånger och Therese hade kommit då och jag visade henne svaret.

Nu är bollen i rullning och det är en hel del i görningen, allt kan vi inte förverkliga nu men, vi tar det steg för steg👍

Jag blev utbjuden på lunch idag och det var trevligt, inte ofta man blir det inte. 3-kaffe med Therese och vi gnuggade våra geniknölar och tills slut så..det blev ett mail till.

Vi lär väl inte få svar på det förrän på måndag.

Eftermiddagen gick och jag låste 18 och gick till hemköp och inhandlade till en Carbonara.

Snabbt och lätt kokade jag pasta och svängde ihop en fantastisk sås💋

Vi åt och efter det blev jag sittandes i ren avkoppling mer än en timma innan jag gjorde klart köket.

Nu när jag är klar här ska jag se ett eller tre avnsitt av Outlander innan det är dags att ta ut de små och sedan komma i säng.

Ny arbetsdag i morgon, ska städa hos mor och far innan och sedan är det middagsbjudning på kvällen, rena rama lyxlivet🤪

Hoppas ni haft en bra fredag och njuter av kvällen nu.

Kram och godnatt.