Måndag 28/1

28. jan, 2019

Visst har det alltid funnits människor som varit knepiga och så kommer det alltid att vara- alla är vi olika men jag hoppas och tror in i det sista att det ska finnas åtminstonde lite humanitet och empati hos alla men, så är icke fallet.

Idag fick jag detta bekräftat två gånger och jag tror jag smäller av, för mig finns det inget som helst överseende längre med deras beteende och jag är faktiskt inte heller längre förvånad över deras rådande läge eller generella situation/status i livet- som bäddar får man ligga😙

SNÖÖÖÖ- jag vill ha TÖÖÖÖ, nej då, det är helt ok att det snöar lite grann men vi behöver inte få hela vinterdosen av denna vara på en gång😮 har skottat nu i några dagar så jag har ont i bröstryggen.

Sov gott i natt och vaknade av att det började ljusna, det snöade fortfarande.

Detta väder är lite sövande för vovvarna så inte ens Ada var på hugget förrän hon hörde att jag gått ut i köket.

Besvärligt för dem att ta sig fram ute när det inte är skottat nästan någonstans, varför kan man undra då det verkligen vräkt ner ett dygn.

Släppte in dem efter en kortare runda och skottade fram bilen och gjorde den klar innan frukost.

Alla morgonbestyren förlöpte lugnt och stilla, de små blev oerhört glada när de förstog att de skulle få följa med. Återigen detta, jag tog på mig den jackan som jag har när vi går ut och då fattade de att de skulle med, jag nämnde inget men det behövdes inte.

Väl nere på jobbet öppnade jag och det fanns faktiskt plats på trottoaren för vår gatupratare.

Det blev en lugn förmiddag, en kvinna stannade och pratade och vi insåg båda att saker ting kan berättas ur lite olika synvinklar och tänk då blir det en hel annan histora..

Theres kom och vi drack kaffe och pratade lite om dåtid, nutid och framtid.

Magnus kom in och drack kaffe med oss, han hade ett ärende på stan.

Efter lunchen gick jag till Östergården, jag köpte en pall och pratade med innehavaren- en kvinna som jag ser upp till- om fler kvinnor var som hon..💋

Ada och Signe skötte sig exemplariskt och de vaktade butiken och Therese under tiden jag var borta- de längtade nog lite efter mig också för de ställde sig av och till i fönstren och kikade efter mig.

17 åkte jag hem och när jag skulle parkera bilen på den icke skottade garagenerfarten så kom jag inte upp- en gentleman vid namn Magnus kom till undsättning och det får jag säga, det finns hopp för MÄNskligheten.. TACK!😀

Väl på plats hemma gav jag de små mat- Magnus stannade på en fika och efter det gick jag ut med de små. Jag hörde av mig till hyresväden huruvida detta med skottandet låg på oss hyresgäster med tanke på att jag är den enda som skottat dessa dagar😙 jag orkade faktiskt inte ta den stora garagenedfarten också nu när det är tung kramsnö. Det skulle visst lösas med större verktyg än skyffel.

Jag känner mig trött och smått ömhudad efter den här dagen och öronen och hjärna behöver vila. Mycket att ta in blir det vissa dagar. 

Nu ska jag sjunka ner i soffan och se det senaste avsnittet av Hemma igen, orkar jag blir det ett avsnitt av Outlander också🙂

Hoppas ni haft en bättre måndag än jag, inte för att min varit usel men bättre dagar har jag verligen haft än denna.

Njut av kvällen mina vänner så återkommer jag i morgon.

Kram😘