26. jan, 2019

Omega-3

Ordentligt trött men så nöjd😀 denna känslan att få "leverera" Omega-3 är en riktigt powerboost! 

En bra dag på jobbet, massor med folk i butiken och många nya kunder, från Falköping. Jönköping, Lidköping mm och det är så roligt att de hittar just till oss💋

Nu lär det ta fart på allt och två modevisningar är redan inbokade- det lär bli en rolig vår.

Jag vaknade samma tid som jag brukar och tänk ändå vad det är märkligt att den inbygda klockan fungerar så bra.

Frukostklubben där Ada och Signe är VIP höll samma tidsschema som alltid och likaså den hälsosamma TAXamma klubben- ut och gå🤪 de små älskar rutiner och är inte så flexibla som jag, i allfall inte Ada hon vill att allt ska vara som det brukar.

Idag blev verkligen mitt ägg perfekt, det blev en lugn frukoststund och så bäddade jag och gjorde mig klar för avfärd. Jag packade Zinzinoväskan och stuvade in de små i bilen- 9:45 var vi i butiken🙃

Första halvtimman var det skralt med folk, några av våra stamkunder men så körde det i gång samtidigt som Therese kom och Magnus.

Kaffe sattes på, Magnus tog ut Ada och Signe en runda och köpte semlor som faktiskt kom att bli min räddare idag för jag var inte hemma och kunde äta något förrän 17:30.

Gott med gräddig semla och smaksatt kaffe (irisch cream) vad mer kan man begärna av en lördag fm?

Magnus hade med sig ett paket kryddor som vi beställt.

Många glada köp och pratsugna kunder och det känns verkligen roligt med allt nytt folk😀

Jag slutade 14, åkte till mor och far, lämnade Ada och Signe, därefter till Skara.

Ett trevligt möte med någon som jag kan kalla min "kusin" och det bästa av allt var att han berättade att hans nu mer avlidna mor samt hans ena syster varit hos en sierska för ca 5-6 år sedan och hon hade pratat och berättat om det de hade velat få svar på men gjrt ett tillägg om just detta med Omega-3 till denna "kusin" att det var så träffande att hon just sagt så. Vi rös båda två av det- inget sammanträffande utan ett förutbestämt möte detta möte idag💋älskar´t.

Med en ny kokbok, Omega-3 (balansolja) plus nya tankar lämnade jag denne man och åkte till Solbacken och avklarade veckostädet - mor och far efterfrågade mitt bröd och jag hade faktiskt inplanerat att städa och baka i morgon då det ändå ska bli oväder.

Jag stannade till på COOP och handlade lax och färska räkor samt lite annat plock.

De små fick mat och vi gick ut en sväng och efter det plockade jag upp, skalade räkor och åt en härlig måltid med ett glas iskallt vitt.

Trött men nöjd, nu är dagens avsnitt avklarat och strax blir det TV och fortsättning på serien Outlander.

Det kommer bli tidigt i säng, ingen att ta hänsyn till så jag kan ju vara lite tråkig även en lördagkväll😙

Hoppas er dag varit bra, det har min och även denna dag lägger jag i mappen BRA-dagar i mitt lilla arkiv.

Ha nu en fortsatt mysig kväll och glöm inte att ställa fram snöskyfflen för de har utlovats en halvmeter, lika bra att vara beredd.

Kram mina vänner😘