25. jan, 2019

Ljuset är tillbaka

Det som i går såg så mörkt ut vände idag till att se bra mycket bättre ut så nu är ljuset tillbaka💋

Jag köpte ett stort fång med tulpaner i blandade färger till butiken idag, färgerna matchade de kläder vi fått in de senaste dagarna, vi och kunderna gläds.

Vaknade strax efter 8 idag och jösses, min säng är oerhört vanebildande, särskilt på morgonen🤪

Både Ada och Signe hade heller ingen större lust att gå upp men när jag plockade fram skålarna i köket då kom de med en väldig fart.

Det var skönt att komma ut, det är det alltid nu mer och jag har haft tur? ja, det är väl så för det har inte regnat mer än ett par dagar sedan jag flyttade hit, de små är inte intresserade över att gå ut då och inte jag heller.

Frukost för egen del med ett ägg som blev perfekt🙂därefter bädda, duscha och jag blev klar i perfekt tid och åkte ner till jobbet.

Jag bytte lite skyltar i gatuprataren och inne i butiken, slutrean startade idag och det har varit en superdag. Jag och Therese känner oss så nöjda 😀

Camilla kom in och hade köpt semlor och vi hann faktiskt sitta ner och fika om än en kort stund. 

2 positiva samtal under tidig förmiddag gjorde dagen extra bra, nu är det bara en liten hake kvar- vi hoppas få klartecken efter helgen.

Therese slutade och jag blev ensam kvar och hängde ihop rean lite för att få plats med nyheterna. Tänk denna period med övergång från vinter till vår är exra inspirarande, man märker att det händer något med kunderna, det plirar i ögonen på dem💋

Vi pratar även om allt som händer i vår stadskärna, så sorgligt- kunderna med oss känner oro men vi ska göra allt som står i vår makt att få finnas kvar till våra kunder som älskar oss- nu tar vi snart nästa steg..

Strax efter 18 låste jag idag, nöjd och belåten räknade jag kassan och begav mig hem till två små glada fröknar som verkligen var hångelsugna❤

Kvällsmat och långpromenad- så skönt och efter det värmde jag soppa jag hade kvar och tog ett glad vin till det. Lars Tennander fick hålla mig sällskap en stund.

Jag började på en ny serie i går då Hemma igen har sändningsuppehåll torsdag- måndag, det ska bli ett avsnitt av Outlander eller två. 

Är ni nöjda med dagen? Mår ni bra? Det är väl lön för de flesta och det har varit en seg period då vi fick lön innan jul men nu så är vi på banan igen🤩

Den här dagen lägger jag i mappen BRA-dagar i mitt osynliga arkiv.

I morgon arbete och lite annan verksamhet.

Önskar er alla en fortsatt skön kväll/kram😘