21. jan, 2019

Tvåsamhet

It takes two to Tango, det är ju sant och för att kunna bemästra en tandemcykel krävs det också två personer, ja måste ju erkänna att tvåsamhet när den fungerar är underbart❤

Idag har det varit en vanlig måndag, ni vet en sådan där dag som kunde varit en torsdag också, eller vilken dag i veckan som helst förutom söndag för så arbetar jag inte i butiken. Det har inte hänt något särskilt som är värt att lägga på minnet utan dagen har gått sin gilla lunk.

Jag vaknade ca 8, gick upp som jag brukar, gav de små mat och gick ut en runda. Skönt att komma ut på  morgonen, man vaknar till😀

Frukost för egen del, därefter lite samtal och arbete md firman. Har haft ledig förmiddag och det tycker jag är skönt, är hellre ledig då än på eftermiddagen.

Therese hade kaffet på när jag kom och vi gick igenom ett samtal som hon fick under förmiddagen. 

Det blev en oerhört lugn dag. En anledning till detta är att en av dambutikerna i stan som nog funnits här i 100 år minst ska lägga ner och de har utförsäljning och självklart påverkas vår handel av det. Åhlens stängde ju för gott nu 14/1 och det har också påverkat på försäljning då folk lagt pengar där och innan dess var det Hem & Hobby som slog igen, detta känns verkligen inget bra och jag önskade det var en mardröm som jag snart kommer att vakna upp ur

Therese gick heem och jag bleev ensam kvar och kunderna lyste med sin frånvaro. Förvisso några strökunder men annars folktomt på gatan. 

De som har ansvar för centrum och Skövde i sin helhet måste se över läget ordentligt. Något radikalt måste göras och inte massa nya etableringar ute på Stallsiken som utarmar centrum, helt galet.😠 En stad behöver en levande stadskärna annar dör staden.

Jag låste och stack in på Hmeköp och köpte grädde, Flisan ville ha kantarellsoppa och vad gör man inte för de små liven😙

Tog ut de små när jag kom hem, skönt att komma ut när man varit inne större delen av dagen och sedan blev det en hejdundrande soppa.

Vi åt och pratade igenom dagen, jag röjde upp i köket och satte mig nu här för att delge er dagens avsnitt.

Nu sak jag strax se lite Tv och koppla av inna det är återigen läge att ta sig ner under bolstret med de små päsbeklädda.

Har ni haft en bra start på veckan? 

Önskar er nu en forsatt skön kväll/kram😘