Torsdag 17-Lördag 19/1

Detta med berg och dalbana har inte varit något som jag tyckt om överhuvudtaget, vare sig på nöjesfält eller i livet men ibland råkar vi ofrivilligt ut för dessa hissnade attraktioner och det kan medföra vissa obehag om man inte väljer att se det som en utmaning och nya möjligheter. Står du stadigt med båda fötterna på jorden så står man stadigt trots dessa utmaningar👍

Nyligen hemkommen från ett oerhört livgivande event med min verksamhet med ZINZINOS fantastiska produkter och möjligheter och jag kan tala om att detta event var absolut det bästa jag varit på😀 Jag är glad och tacksam över att få vara en del av detta eminenta svenska företag som jobbar med ett rättvist system som gynnar alla och du får betalt för din insats och du själv får allt extra för det arbete du lägger ner. 

Återigen presentationer om dessa fantastiska produkter och dess inverkan och jag känner det väl och inte 17 kan jag hålla tyst om effekterna som jag fått- känner att jag måste få dela med mig av den information som jag har så alla själva kan sta ställning till om de verkligen inte vill må lite bättre😙

Torsdagen var jag på jobbet och efter det var det en lugn kväll hemmvid. en såkallad BAS-dag, inga happenings utöver det vardagliga. 

Fredagen var jag ledig och efter frukosten damsög jag och handlade lite, packade och var ute en långpromeenad med de små innan jag begav mig till Viktoria i Värsås och vi åkte vidare ner till Hok utanför Jönköping.

SPA på Hooks herrgård, härlig buffé och umgänge med arbetskamrater inom Zinzino. En mycket trevlig och lyckad afton och vi var tidigt i säng jag och Viktoria, hon var forfarande hostig efter en kraftig förkylning som så många har varit tyvärr.

I morse vaknade vi efter en god nattsömn, åt en fin frukostbuffé och sedan börrjade eventet inne i Jönköping kl 12. 

Lotta, Camilla, Susanne och många andra mötte vi där och vi fick en hel dag med bra info, recognitions, lucnh, kaffe, inspiration från bra talare- en lyckad dag 😀

21:30 hade jag skjutsat hem Camilla och var hemma hos de glada små och vi gosade en lång stund för jag hade ju varit borta en mindre evighet..

Nu har jag packat upp, grejat med lite plock här hemma, bloggat klart strax och ska ta kvällsrundan med Ada och Signe och sedan blir det sängen, nöjd men trött.

Hoppas ni haft fina dagar och en skön lördagskväll.

Godnatt mina vänner/kram😘