16. jan, 2019

Dagarna går

Grått och regnigt, ömsom svinhalt ömsom slask och nu har de hotat med minusgrader dygnet runt i minst en vecka och fryser det på det här då får de att göra på akuten runt omkring😥

Nu i kväll har jag varit i Hentorp och sjungti, kören startade idag och det var så härligt att komma igång med det och flera nya ansikten som kanske vill fortsätta sjunga med oss, nu är tenorstämman riktigt bra.

I går var det en grå dag, allt för lite på jibbet men jag och Therese hade varor att plocka med och planera inför våren.

På kvällen var jag på ettt möte med Zinzino på Scandic och alltid är det lika bra att höra om dessa fantastiska produkter och hur det lönsamt går att arbeta med detta😀

Jag kikade lite på Tv när jag kom hem och var rätt så tidigt i säng.

I morse vaknade jag 8 och låg kvar och segade lite inna de små fick mat och kom ut. Inte ens Ada var så intresserade av att lämna sängen idag.

Men de vanliga morgonrutinerna förlöpte bara det att de små ville snabbt in igen så det blev ingen längre moronpromenad.

De fick följa med till jobbet idag då Flisan hade annat för sig under eftermiddagen och inte skulle vara hemma hos dem, men det är inga bekymmer att ta dem med de sköter sig så bra och jag kan ju ta ut dem när vi jobbar två, perfekt👍

När Therese gått hem idag så plockade jag färdigt med det vi påbörjat och nu har vi tänkt att vi gör lite rokad generellt i butiken😀Tids nog så kommer det bli jättebra.

Camilla kom förbi och provade lite kläder, Solveig tittade in och hämtade en blomma hon fått.

När jag slutat skjutsade jag hem Camilla i ösregent och därefter åkte jag hem och gav de små mat.

Så till Hentorp och körsång. Jag och Therese grejade med fikavagnen, Therese hade bakat underbara cocoskakor och hade jag inte stålsatt mig hade jag ätit minst 4😙

Hem ljuva hem, jag blev varmt mottagen hemma. De små hade fått gå ut en kvällsrunda redan för min vän Marie hade varit ute en sväng med dem men de var måttligt roade vilket jag kan förstå i detta väder.

Nu ska jag runda av här och se ett nytt avsnitt av Hemma igen.

Har ni haft en bra dag? Det hoppas jag.

Nu önskar jag er alla en fortsatt bra kväll och en kommande god natt😘

Kram