Måndag 14/1

14. jan, 2019

Då var det återigen kväll och jag sitter i soffan och har avslutat ett avsnitt av Hemma igen. 

Ada och Sgne ligger brevid mig och njuter av att jag ägnar mig tid till dem att bara vara. 

På Djursätra for jag mest omkring och Ada följa efter mig som min skugga då jag förflyttade mig på alla dessa stora ytor, vet att hon tyckte det var jobbigt för när hon just kommit till ro ja då gick jag någon annanstans för att greja😙 nöjda taxar alltså.

I går kväll hade Flisan massor att parat om och lite svårt att somna så hon kom till oss och kröp ner, mysigt. det händer inte så ofta nu för tiden och det kan man verkligen sakna.

Så i morse låg hon och sov så sött intill Ada och det var så mysigt. Jag väckte henne och vi hjälptes åt att utfodra de små och under tiden jag gick ut med de små så gjorde hon sig i ordning inför skolan.

I morse blev det stekt ägg och shake, Flisan ville ha det så inte mig emot.

Jag gjorde mig klar och vi gick samtidigt.

När jag kom ner till jobbet städade jag, det behövdes verkligen och det luktade lite märkligt- lite unket på något vis, jag vädrade minst en timma. Det har ju röjts i källaren- Anette har flyttat ut och det drog väl med sig lite av varje men nu är det vädrat och frisk luft gjorde susen😀

Det blev en rätt så lugn dag, det var inte så mycket folk på stan generellt, det är förändring i samhället och särskilt inom detaljhandel-folk gör annat än köper kläder och vissa handlar väl på nätet, suck!

Therese och jag fick några timmar tillsammans och deet var ju längesedan nu, jag slutade 17 och åkte hem till min lilla familj och lagade fisksoppa som blev...JÄTTEGOD!

De små fick mat och jag gick ut med dem en runda, det är halt överrrallt så det vill verkligen till att se vart man sätter ner fötterna.

Flisan och sina skolkamrater har varit här i kväll och druckit lite cider mm de ska träffas nu och ha någon temafest i skolan 🤪så nu är de sportklädda och ska träffas på Bogrens allihop.

Jag ska skriva klart här och kika på ett avsnitt till, gå en runda till med Ada och Signe och sedan lägga mig.

Jag är ledig i morgon, ska på massage, åka på Zinzinomöte i Skara med Camilla och sedan blir det Zinzinomöte på Scandic på kvällen, så een fulltecknad ledig dag alltså.

Nu ska tjejerna gå och jag ska runda av och ge mig ut.

Hoppas ni har haft en bra dag och en fin kväll!

Godnatt/kram😘