12. jan, 2019

Min morgonrock=

I kväll blir det tidigt i säng, nämligen när jag skrivit klart min blogg. Jag är trött och inte ens TV:n har varit på denna afton utan enbart soffhäng med Ada 6 Signe❤

Dessa små ljuvliga varelser som har oerhört koll på allt som händer och när jag kom in från kvällspromenaden tänkte jag att jag fixar kvällsritualerna innan jag bloggar och kopplar upp mig mot omvärden via cyber och gjorde så också och i samband med det byter jag om till min härliga morgonrock.

Lika varje kväll, kvällritualerna på toa och morgonrick på, släcka lampor, blåsa ut ljus, öppna ett fönster och lägga mig/oss, MEN inte i kväll utan jag bytte om FÖR tidigt enligt Ada, liksom lurade henne för hon ställde sig vid fotändan av sängen och ville upp och göra sig hemmastadd vilket hon också gjorde men jag kom ju inte och lade mig som jag brukar utan sätter mig med datorn i soffan. Det dröjde inte länge förän jag hörde ynkliga läten inne från sängen där Ada ligger och påkallar min uppmärksamhet att nu är det nått fel..

Jag går in och lägger mig brevid henne och förklarar detta lilla missöde att det inte ska upprepas, hon följer med mig in till soffan.❤

Idag har jag varit nästan helt återställd-det var en skön känsla.

Jag vaknade lite tidigare denna morgon, ca halv 8, det hade börjat ljusna, en vacker stilla morgon.

Rätt så snart gick jag upp och gav de små och gick ut- trottoarerna var isbelagda.

Efter att ha halkar runt och sett till att de små blev nöjda gick jag in och kokade ägg och åt frukost.

Åka till Solbacken stog på agendan-äntligen.

Jag hade ju kokat soppa- ni fick ju receptet i går- pappa hade önskat soppa så jag stuvade in taxar, soppa och ren tvätt i bilen och åkte.

Skönt att se dem💋

Jag tog god tid på mig och torkade även golven idag, skönt att få det gjort.

Allt var bra med dig gamle och jag lämnade en välstädad stuga.

Hem och ner till city och köpte lite presentöl till Carl som haft sin bemärkelsedag idag och så åkte jag hem till dem och fick lunch och kikade på läget i renoveringen. de höll på att lägga golv i rum nummer 3, kontoret ( babyrum🤪)..

Snyggt och prydligt blir det.

Både Wera och Signe är i slutet av sina löp och de hade verkligen roligt av varandra idag på ett nästintill perverst sätt- tokfior.

När jag kom hem röjde jag upp i köket och plockade lite här och var och sedan sjönk jag ner i soffan och där blev jag sittandes och vilade där till det blev dags för kvällsmat och ny runda ut.

Så här sitter jag nu och är strax klar med dagens avsnitt livet här occh nnu och denna dagen lägger jag i mappen BRA-dgara i mitt osynliga arkiv, skönt att äntligen vara återställd😀...-nästan!

Hoppas ni haft en fin lördag/kram