8. jan, 2019

Viloläge

Så då har jag druckit en kopp Zinizinokaffe, satt mig i soffan och tänkte bara hör av mig och berätta om rådande läge.

Grått och mulet ute, det regnar lite smått både Ada och Signe är slöa och trötta och ligger och knör. Morgonpromenaden blev kort och tur det för jag kände mig så trött redan då så det blev soffläge efter frukosten.

Jag somnade direkt och den lilla tuppluren var välbehövlig. 

Idag ska jag bara ta det lugnt, vilket jag faktiskt gör då jag inte orkar med något annat, har inte ens borstat tänderna än😙 jag känner mig inte på top-oh no men jag är nog snart på banan igen.

Dagen i går då..den var lika grå och trist som idag och jag då mådde jag faktiskt så pass bra att jag tänkte att jag skulle varit frisk idag, jag gick två längre promenader, duschade och kände att life was back to normal, men ack vad jag bedrog mig🤔

Jag har tid att fundera över hur detta året ska komma att bli, vad jag själv kan påverka och min vision att nå mina mål. Jag har inga korstiktiga mål utan vet att allt är genomförbart bara man tänker en helhet och gör allt med hjärat.

Nu ska jag fixa lite lunch och sedan ta fram en bok och se om den känns intressant att lägga tid på nu när jag ändå HAR tid🤪

Återkommer i kväll har jag tänkt med lite nytt.

Ha en fin dag nu alla.