2. jan, 2019

Vardag igen.

Oerhört tomt här hemma😥 mina små pälsbeklädda är hos mor och far eftersom jag ska tidigt iväg i morgon och vara borta hela dagen. Skjutsade dit dem i morse och nu känns det nästa HEMSKT tänk en så stor plats de fyller de små liven💋

Hade så svårt att somna i natt och gjorde inte det förän efter 02 någon gång. det blåste så jag trodde rutorna skulle fara in stundom, hela jag var oerhört påverkad av detta "rivande" utanför knuten kring mitt sovrum, men till slut så..

Tröttheten uteblev idag konstigt nog, ska lägga mig snart, bara invänta en maskin tvätt.

Jag vaknade kvart över 6 i morse, hade ställt klockan för ovanlighetens skull och då vaknade jag en timma innan bara för det🤨låg och slumrade lätt tills klockan ringde och då gick jag upp och duschade och gjorde mig klar innan jag utfodrade de små.

Lite ombytta roller funkade fint det med.

Ada och Signe var trötta efter nattens oroliga sömn så de var lite sega i morse, ovädret påverkade även dem.

När vi varit ute med de små och jag ätit frukost med ett ägg som blev perfekt åkte jag till Solbacken som skulle komma att bli just soligt denna dag, en vacker morgon.

Jag lämnade av älsklingarna och åkte till Kvantum med glas, papper och plast och därefter ner till jobbet.

Städa och plocka i ordning för en ny vecka med REA, jag satte på 11-kaffe så jag och Therese tog en kopp när hon kom. 

Det blev en hel del att göra kring lunchtid och handeln blev god😀

Therese och jag flyttade skorna och har gjort en meer fungerande hörna och väntar nu i vårskorna och under tiden rear vi hösten/vinterns skor med 50% så passa på.

Jag blev ensam kvar under eftermiddagen och den blev betydligt lugnare.

18 låste jag och räknade kassan, ett ärende på Commeerce och mötte upp Camilla och Ida och vi gick vidare till hennes mor där kaffe och smörgås var uppdukat och vänner var på plats för testresultat och info👍

Ett givande-trevligt möte. 

När vi var klara skjutsade jag hem Camilla och åkte hem till ett tomt och tyst hem-fy, inga svansviftande hoppande och ingen mysig tonåring heller, jag satte på en maskin tvätt så det blev lite liv omkring mig😙

Rökt lax, majonnäs, ettt kokt ägg och en vaniljshake blev det till väl sen kvällsmat men jag har fakiskt varit hungrig i dag mest hela dagen av någon anledning.

Nu ska jag göra kväll, det blir tidig start i morgon. Jag blir hämtad kl 06 så 45 minuter innan ringer alarmet. 

Oslo och event (Zinzino) står på agendan och det ska bli oerhört spännade.

God natt kära läsare/kram