28. dec, 2018

Halvåttasoppa i present

Tänk att man kan ge bort soppa i present😀och faktum är att tycker man om svamp/kantareller, grädde och vin ja då kan man inte annat än ÄLSKA denna soppa.

En utav Flisans bästa äldsta vänner har önskat sig min halvåttasoppa i present så i kväll har jag fixat den. Lustigt är att under denna vecka som gått har "vår"vecka varit i TV-rutan i repris och folk har varit inne i butiken, frågat efter recept, frågat om inspelning och att de kände igen mig🤩

GULT blir en utav vårens störta färger tillsammans med djuriska mönster och jag tcyker man blir glad av gult, solens färg. Jag och Therese ska skylta om på nyårsafton i våra skyltfönster och göra VÅR💋vill ju till att vara i god tid..

I morse vaknade jag halv åtta- halv åtta hos mig och det såg ut att bli en fin dag. Jag kunde skönja det i det analkande ljuset.

Frukost till de små, sedan gick jag ut och det var en skön morgon, himlen klar och det var nollgradigt men hade varit under nollan under natten för det glittrade så vackert överrallt.

En underbart skön promenad och hade jag varit ledig hade jag gått betydligt myckt längre.

Men men, underbart är kort sägs det ju så jag fick allt vända om hemåt och duscha, bädda och göra mig klar inför en heldag i butiken.

Jag och Therese fick några trevliga timmar tillsammans.

Tomas vår vaktmästare kom ner och pratade med mig och visade vart det kommer att sättas upp en vägg inför det kommande bygget av ny tvättastuga där Anette har haft sin verksamhet. Hon flyttar ju ut nu vid månadskiftet.

Rara pratglada kunder handlade och vi pratade om vårens kommnade kollektion, jag och Therese planerade lite hur vi vill ha det med lite av varje😀

Jag låste och åkte direkt hem, en långpromenad som kändes lika skön som den i morrse även fast det var mörkt, men fördelen med stan är ju gatlamporna👍

Jag kokade potatis, gjorde avokadoröra med vitlök, skivade grönsaker.

Det blev en vegetarisk och god middag som smakade så bra, hade faktiskt längat efter just kokt poatais hela dagen🤪

Efter det så lagade jag soppa åt Emelie- den blev GOD.

Jaha då var kvälles blogg till ända och ja ska ägna ett par timmar framför TV:n och det ska bli avkopplande.

I morgon blir det arbete och därefter vår stora konsert och middag därefter.

De små liven ska vara hos Heidi och Carl❤

Hoppas ni alla haft en fin dag och har en avkopplande fredagskväll med allt det mys som ni nu önskar.

Kram