Torsdag 27/12

27. dec, 2018

Tidevarv komma, tidevarv försvinna- ja precis så är det och nu har det strax gått ett tidevarv till och vi får lägga ett år till handlingarna.

För min egen del har det inte varit fullspäckat med ljusglimtar utan det känns som detta året har varit tungrott, fullt med all möjlig ibland helt oförklarlig skit helt enkelt och någon gång tänker jag ge ut den korrekta helt avskalade sanningen och då är det vissa som får skämmas.

Sjunga är ju något som jag verkligen älskar och det fyller på och boostar mig. Tack och lov att jag har denna boost, mina underbara vänner, min familj, mina djur mm för det är ju så att om man inte blir påfylld utan bara ger och ger så blir det väl precis som osten- ingening kvar mer än en hård skalk som inte ens fåglarna vill hacka på😙

I kväll har jag sjungit i/med min fina kör och övat inför lördagens Gospelkonsert.

Den kommer att bli amazing såklart💋

När jag kom hem gick jag ut med de små, betalde en räkning som var kvar, hällde upp ett glas av detta fina välsmakande vin som jag varmt rekomenderar och sitter nu här i soffan med mina sängvärmare.

Kvällen är oerhört lugn och stilla, Flisan är i Munkedal och det är nästan helt tyst, bara smattret från tangenterna när jag skriver som hörs.

Morgonen bestod av allt sedvanligt, de små fick mat och det var en halkfri promenad.

God frukost med ett perfekt ägg, jag blev klar i perfekt tid och tog mig till jobbet.

Dagen i butiek var rolig och både jag och Therese kände oss riktigt nöjda vårt määrke ONE TWO är en succé och det kommer vi satsa stort på nästa år🤩

Jag blev ensam kvar under etermiddagen och den blev också betydligt lugnare.

 Jag låste strax efter 18 och åkte till Hentorp för att sjunga.

Heidi och Carl var hade hämtat de små så de slapp vara ensamma.

Det var en lyckad övning och det känns bra innför lördagen, toppen😀

Nu ska jag se ett eller två avsnitt av The Fall om det ni finns två avsnitt kvar, det återstår att SE..🤪

Hoppas ni haft en bra dag och en skön avkopplande aftton.

Godnatt och sov så gott, på återhörande/kram