18. nov, 2019

Torpstugan

Godafton😋 Hur mår ni?

Då sitter jag uppkrupen i soffan tillsammans med Signe, i kväll bli  det ett glas vin, blogg och efter att jag hängt upp tvätten ska jag se ett par avsnitt av Blacklist. 

Dagen har bestått av sista finliret och nu är torpstugan helt färdig, bara sängen jag inväntar och den ska dyka upp på torsdag.

Jag köpte ju ny säng när jag flyttade in till stan men den får inte plats här så jag fick beställa en 140!

I fredags flyttade jag och Natte de flesta lådorna med prylar, Camilla kom på kvällen och vi packade upp, drack bubbel och kom i säng kring midnatt.

Lördagen kl 10 stog familjemedlemmarna uppradade, Magnus kom med bil och släp och de saker som skulle med stuvades in på Magnus direktiv. han är ju en hejare på att rodda😉

Vid lunchtid var allt inburet och alla åkte hemåt. Camilla var kvar och hjälpte mig och senare på dagen kom Magnus och monterade den öppna spisen.

Camilla var kvar sent och vi fick massor klart.

Det ösregnade och det smattrade mysigt på taket vid läggdags.

Söndagen var fix och trix med allt möjligt och det mesta blev klart.

I morse vaknade jag till när det fortfarande var mörkt, somnade om och vaknade halv 9, sovmorgon kändes välbehövt🤩

Hyresvärldens pappa kom och kikade över lite småsaker, han är så rar och det känns så skönt.

Jag städade av golven, duschade och gjorde mig klar och åkte in till stan och lämnade Signe hos Heidi. FOLKE, min underbara prins- älskar honom så mycket😘, jag gosade en stund innan jag åkte till Solbacken för veckostäd. Allt var som vanligt och som sagt är det ju skönt.

Hämtade Signe, handlade lite innan jag åkte hem till torpstugan på Lövåsen.

Signe verkar trivas. Hon lekte i går med leksaker ur sin korg och DET var ett år sedan snart. Nästan ingen sådan aktivitet sedan Ada försvann i från oss. 

Det är ju natur utanför och det luktar gott av både rådjur, katt och hare så hon har fullt upp och det känns så lyckosamt för henne, så viktigt att hon trivs.😙

Jag har tagit ledigt för att kunna vara behjälplig kring alla flyttar och hus som ska tömmas mm, November är lite seg så det passar perfekt.

Nu är min tvätt klar, den ska hängas och sedan blir det Red på Netflix.

Hoppas ni mår fint och kämpar på i novembermörkret, snart kommer advent och med alla ljus och stjärnor i väntan på julen.

Hjärligt välkomna till torpstugan på Lövåsen😋

God kväll/kram